Wednesday, March 1, 2017

KURTA SLIM FIT RAYA 2017

KURTA SLIM FIT | KURTA RAYA 2017 | KURTA BORONG | KURTA PENDEK | BAJU MELAYU JOHOR 


Kurta raya 2017 | Tercari - cari kurta untuk raya 2017? Kurta yang sesuai untuk di pakai pada bila-bila masa sahaja. Untuk raya 2017 ni hampa boleh pakai untuk sembahyang, ziarah rumah kawan di hari raya, majlis rumah terbuka dan sebagainya.


Rumah terbuka memang akan banyak jemputan  kan , hampa kan popular jadi mesti nak pakai baju lain lain dan simple, sekarang ni kurta pendek ni amat sesuai untuk majlis tersebut. Ada pelbagai jenis kurta di jual di sini yang tak berkolar, berkolar, bercorak dan macam-macam la.

Kurta slim fit dan tak lah berapa slim sangat tapi bila pakai akan terletak elok dekat tubuh badan, selesa untuk solat dan duduk bersila.haha Boleh tengok ukuran yang betul yea.Harga yang ditawarkan memang murah weh mana nak dapat harga murah kain berkualiti macam ni.

Untuk membeli atau sebarang pertayaan boleh tengok link di bawah.

Instagram : INH CLOTHING OFFICIAL 
Email : ihcube.ent@gmail.com
Whatapps : 0175945084







Juga menerima tempahan kurta secara borong mengikut permintaan dari pelanggan. Boleh call atau refer detail di atas ok,

Kepada yang berminat untuk tambah pendapatan sampingan dengan menajdi dropship boleh lihat detail di bawah..

.
🔹DROPSHIP DIPERLUKAN🔹
📲Whatapps:
•017-5945084
•017-5945084
•017-5945084
.
🔸Kurta kasual (moden)
🔸Baju Melayu
.
DROPSHIP
• Tak perlu bayar apa-apa.
• Tak perlu simpan stok.
• Tak perlu pos barang.
• Ada group untuk support & info.
• Komisen RM10-Rm20/item
• Bonus Jualan RM30-RM500 (pakej pulau perhentian)
.
SENARAI AGENT:
@inhclothingjohor
@inhclothingkedah
@inhclothingmelaka
@mh.butikmanis
@inhclothingputrajaya
.
.


INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

No comments: