Sunday, August 26, 2012

14hb2012 last update! 26 bru muncul! kau dh lupakan blog! !

assalamualaikum

tudia pnya lama nk habaq hampa aku xupdate blog...Dah berhabuk sgt-sgt dah kn korang msih ingt hazwan hairy lg ke? Hope korang xlupa ea.Sebab pe dan knp tu dah terang dlm entry lps kan tu pn klo da orang baca la..heheh..

Arini on9 just nak gtau kat korang smua yang hadiah tuk korang yang menang tu akan di pos. Sory lmbt sikit sbb sijil xsmpat nk siapkan korang tau kan lappy aku rosak copy semua dlm tu so sijil hilang..Macam2 hal jadi bulan puasa dugaan sgt2 sampai xupdate blog lah aku ni dh gila blog jadi cmni ramai lak tya..sayang hampa...

jmp lagi nnti ea...
tggu tips menarik dalam blog hazwan hairy ni ok...
salam aidilfitry tuk korang semua..
baru nak wish dah seminggu..

24 comments:

iamcikmisi said...

wahhh, hairy da kembali !!~ yeahh =) > xpnah lupa n sntiasa mnunggu :D

Izzati Suhaide said...

lama menghilangkan diri..akhirnya muncul jugak..he3..

selamat hari raya..:D

Miss N™ said...

terbersin2 nur masuk ke sini..hihihih.. tambah pulak dengan habuk dekat blog nur, lagi terbersin2 di buatnya..hihih.

rasanya byk kot blog yg berhabuk di musim perayaan ni..kikikiki

inche hlovate said...

lapy nye dah elok blum? selmat hari rye :)

rAIHan said...

lama gila tak update..tp skg mmg mood beraya lg..hehe

ღ Ḱᘉ ღ said...

ni nak kene denda ni, heee :)
Selamat hari raya, :]

Leeza Dayasari said...

hmmmm bersarang dah blog awk mr hh... hihi

Maisarah Azmi said...

same la kite..hari nie baru online.. last update 15 hb.. esok kot baru update.. malas plak nak update bile lama tinggal blog nie

Shida Radzuan said...

wahhh rindu btol dgn hery nih..bz mmnjg kan :)

ingt hery nk mai umah..tgu gakk~

Mr.She said...

she pun dh lame x hupdet. hehu

btw cepat2 la kmbali aktif berblogging ye :)

selamat hari raya! :)

maszull said...

assalamualaikum Hazwan hairy....selamat hari raya n selamat kembali berblogging yer...:)

Unknown said...

slmt ari raya incik..huhu

PERMATABIRU said...

selamat kembali..selamat hari raya..^___^

Anonymous said...

KA terus follow je !

Unknown said...

betul2 lama tak update ni kan.hehehe..welcome back bro. :)

Unknown said...

Lama tak update blog. Selamat kembali ^_^

Si Matatajam said...

Welcome back Hairy....selamat berblogging...

Unknown said...

engkat blog kene hck @ kding dah terabur tgokk blglist taak bergerakk . rpenyee daahh crang dengan blog , peace !

HanaNabihah said...

SELAMAT HARI RAYA!
Eheh. Hana pun lama tak update. Apakah? kenapakah? penyakit berjangkitkah? huhu

Silent Thinker said...

en hairy kite ada dapat sijil tak?
dah lupa pulak..
=)

unsecretostory said...

Selamat berentry kembali . Alang2 mood syawal lagi kan . Salam aidilfitri yea (:

Si Matatajam said...

Jom baca..http://mymatatajam.blogspot.com/2012/08/kad-raya-lagi-dari-blogger.html...selit2 entry untuk Hery

Nurfara Hani said...

sentiasa tunggu hery update blog. don't worry.. Hery masih ade peminat lagi,

✿ Nani ツღ said...

finally Hairy kembali..
lama sgt menyepi..hehe