Tuesday, August 28, 2012

ALHAMDULILLAH JODOHKU DENGAN BELIAU


ASSALAMUALAIKUM..
Hari ni entry berbunga-bunga sangat okeh gembira xhengat xdapat digambarkan akhirnya aku telah bertemu jodoh juga setelah 24 tahun aku hidup kat dunia ni Ini juga merupakan salah satu impian aku masa 2 tahun lepas time tuh tengah stady lagi masa tu memang xkan mungkin lah aku nak dapat kan setelah bertungkus lumus aku kerja akhirnya aku dapat lah merasa..hehe....Ini mungkin rezeki bagi aku kot nak memiliki nya..Sangat-sangat bersyukur ke hadrat ilahi kerana beri rezeki melimpah ruah tuk aku nih..

Jutaan terima kasih dekat abah kerana sudi bersusah payah uruskan semua benda ni sehingga dapat memiliki hatinya...Mula-mula tuh memang susah nak yakinkan abah aku ni last-last sekali dapat juga..Thankz to kawan-kawan yang banyak bantu aku juga tanpa korang aku xkan dapat benda ni lah *kenyit-kenyit mata
Waaupun hanya biasa-biasa saja aku tetap bersyukur tau xkisah lah macam mana pun yang pasti ado! right?

Meh tengok isteri aku yang aku rahsiakan tuh..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
..
.
.
taraaaaaaaaa
Inilah isteri baru kuh yang kusayangi

hahaha...
PUTIH OR BROWN? OK PUTIH...

Yang entry pasal bukan pasal kahwin tau ramai gila komen say kahwin...hahah..ada beberapa orang ja yang say betul..Terima kasih sangat-sangat kat korang yang baik hati giler tuh yang komen positif bagi nasihat tuh actully terharu gila ngan hampa semua weh..! 
P/S : Sapa-sapa nak dating tuh jum lah hh g ambik nak x?teheeeee....
baru leh update...dah 3 minggu khwin..bahahha..



64 comments:

Mr.She said...

woowwww. ade bini baruuu.. hikhik

tahniah hery! :)

Izzati Suhaide said...

wahhh..dpt kete baru..best nyerr...he3..

Noor said...

Alhamdulillah..senang btul hasrat tercapai..

Ain Riez said...

dussh dussh deq ipar !
wa tertipuu . cceeyyttt !!

KorN said...

No Plat kete PKR ke? smart laa kalo gituuuu

Yana Aina said...

tipah tertipu .. kahkah

kakcik said...

Tahniah. Gunakanlah dengan sebaiknya, jangan guna untuk berlumba pulak, ya. :)

cik abbit said...

hai la hai beruntongla badan dapat isteri mewah ;p

Mk Syahir said...

balik penang singgah selama oihh!

HanaNabihah said...

Hehe. Hana dah cop nak naik kan kan? meh sini amik kat rawang! hahaha

ayut said...

3 minggu dh kawen baru update...nak kaco daun boleh?amek la sini :D

~LoVE PiNk~ said...

hamboiii..cun la is3..

wee leh la dtg sg buloh 1/9/12 ni,ade knduri plus open house..

blum hapdate blog tok jmputan..tunggu!!

♥♥szumika sakni♥♥ said...

tekojot den bca tajuk huhu...
tp nsb bek den xagok yg HH khwin hehhe...msti bnda len btw tahniah...bole tumpang hehhe

cikmisi leen said...

wahh !! hahahaa,, bestt =D > puteh sesuci salju isteri hh !!~ lalalala~ hahaa

nur anis said...

cantik isteri..huhu

Onitsuka_hana said...

terkejut gak 24 tahun nak kawin.lepas 2 baca2 kereta rupanya :)

Mira Adzlia said...

hahaha...sengal..hengat btol2 kawen td...adoyai...bru mau tgk gmbr kawen..huhuhu

CikNana said...

selamat pengantin baru..hihihi

Eca Dwinky Asha said...

putih pun lawa.hehehe

Ety said...

Patut lah Hairy dah lama tak update blog. Pi honeymoon rupanya. Hihihihihi. Maklumlah org baru kahwin. Ohh btw, isteri Hairy cun ! :D

Miss Iqah said...

wau keta baru...ingt kan nak tunjuk gambar kawin...ia2 jew iqah nak tengok.....upenya keta saga yang jadi bininya....

Dkna Abza said...

haahaa...cantik!!!

jom dating :)

AyueJean said...

Entri suspen ni....
Hehhheheheh.........
Tahniah dah jumpa jodoh tu.. =D
Jodoh kepak kebum bila lagi???
Akk nak makan nasi minyak ni... =P

meza said...

laa. ingat kan dah kahwin lah tdi , tertipu jugak lah ni, haha.
anyway! nice blog!! =D

shidaR said...

perghh..jelesnyer ^_^

dating jom hery heheeee :)

Si Matatajam said...

Cantiknya bini baru ko Hairy...Putih gebu lagi...hi hi..wat suspen ja..akak ingat betoi2 dapat bini ka bertunang ka..

O CIKTEDDY said...

putih berseri bini dia..huhu

Dylla Abas said...

wow...sexy la ur wife >_<

Remy hazza said...

tahniah...dah kawen rupanya ngan cik putih.....
tapi sayang..tak leh bwk masuk bilik.... he3

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah tahniah2 !!! mama ingatkan betul2 nak kawin rupa2nya inilah orang rumahnya yer cantik betul boleh la dtg bawa org rumah jenjalan ke jb yer...:)

Cik Nur said...

melepaknya bini hairy.. :)
auto ke manual..?hihihihi

Faizul Osman said...

cis! ingt kan nak kahwin dgn pempuan...

Dienn said...

jaga bini eluk2... :)

Dienn said...

jaga bini eluk2.... :)

farhana said...

Ewah, kawen bagai --'

tahniah dapat wife comel :)

Sally Samsaiman said...

huh! dah saploh hari x on9...nsb baik x kena sakit jantung tgk HH dah kawin...

hahahha...welcomed cik putih :)

Eyda Syahida said...

bestnyee dapat kete T_T

Sue-Rya Qistina said...

Bole geng ngan akk. Akk pun guna proton tp persona. Nnt bole la bwk akk jln2 ye. Pasni bole la dtg tgk performance kitorg. Hihihi

unsecretostory said...

HAHAA . BARU NAK WISH CONGRAT . TAPI BOLEY LAA . CONGRAT NAA .
JAGA BINI hh ELOK2 :D

Sue-Rya Qistina said...

Bole geng ngan akk sbb kete akk pun proton. Pasni bole la bwk akk g jln2..hihi

etuza said...

alala ingatkan hairy nikah, isss! pakcik... kena tipu lah pula hari ni, syok dah baca, pesona ke tu...tahniah ya anak yg baik memang selalu dpat hadiah tau. ataupun jerih payah hairy..

Fiza Suhaimi said...

Hahaha.. Suspen gila ceq baca entry hang :P Wahh, boleh bawak Fiza p jalan2 laa ni :P

ctk said...

amboi....bz ngan istri ye....nti kita date...haha

eja samad said...

waa..alhamdulillah..congrats :)

muhammad asyraf said...

Untunglah kereta baru bro.. :)

boni kacak said...

ehem2.... bila nak bawak aku jenjalan ni??ehehehe

Tinta Lana said...

Salam. Hairy..pe kabar..sihat ke? ^_^

Baru dapat bini spesies keta, dah ketawa besar, tak taula nanti dpt bini spesies org, ketawa mega kot,hah3

FaFa EhA said...

hahahahhaa heyy jeles nieee !hahaha
meh amek sy kt merbok pat !

bai baizura said...

hai bini baru.auwmmm~

babycomel said...

pengantin baru.. putih berseri tu :)
tahniah sbb dah berjaya memiliki sekeping plat body siap ada chasis number/cop mohor skali tu =)

aimi adilah said...

peh x ingt seh bini dye....

meh pinjam bini sminggu =)

Nor Zilla Sensei said...

comel bini HH..akhirnya ni jugak jd pilihan yer.. bole tahu satu lg 2 pilihan jenis ape ye? hehe

Zul De Alexis said...

wah cntik..nk ngorat wei...boleh ar..hehehe

Beiby Yatie said...

waa... nak itut jalan2, bolehla.. hahaha..
nek keta baru tu, ehem2 ;)

cikORENsengaL said...

hancur hatiku..kah9

Kesuma Angsana said...

bini baru yg buat suspen kat KA je

Syazana Zainn said...

plat number ape?hihi
untunglah ade kereta raya :D

btw, selamat hari raya

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bini baru.. cantik colour, putih :D

rAIHan said...

hukhuk..ingtkn org..haiyoo

Nurfara Hani said...

tahniah hery.. tak saba nak ade kereta.,,

✿ Nani ツღ said...

bertuah la...ada kereta...
mohon jemput kita kat rumah esok petang ! haha

piko ija said...

haha..bini putih 2 x best la...

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....lawa nyer mengancam la nak tumpang boleh...;)

sabella mohamad said...

pergh kemain gempak jalan ceghita . ingatkan isteri betul-2 . tsk tskkk .