Friday, August 3, 2012

STEP UP REVOLUTION SCREENING BY MY iMART

ASSALAMUALAIKUM
Pertama sekali nak say sory sangat-sangat dekat BRO FRAMESTONE sebab saya lewat sehari review step-up revolution ni..Then yang kedua nak say jutaan terima kasih dekat bro sebab bagi peluang lagi tuk attend screening step up revolution by my imart. Dapat dua tiket weh pegi tengok screening citer ni dekat Chatay Cineplex Mutiara Damansara..

Ditugaskan oleh bro framestone tuk attend this event the rivew this movie so aku terima peluang keemasan ni. Screening step up revolution ni tiket yang aku dapat bukan dari nuffnang tau tapi dari my iMark boleh klik sini kalau korang xtau lagi apa itu my imark -----> MY iMART

Accually aku minat gila-gila tengok movie macam ni ok dari awal step up dulu untiil now xpernah terlepas peluang tengok. Step up revolution tarian dia flash mob tau haaa korang mesti dah tengok kan flash mob yang dekat KLIA tu sama macam dalam filem ni lah dorang buat tapi kan tempat ja lain..Jatuh hati beb tengok dorang ni menari-nari.....

Step up revolution ni aku rasa filem yang xpernah akan buat kita bosan weh sebabnya masuk-masuk part 1st tu terus ada flash mob. Memang terbaik lah teruja weh aku tengok flash mob yang dorang wat ni. Setiap flash mob yang ditampilkan dalam filem ni berbeza-beza tau kalau korang nak tau lebih lanjut tu boleh lah pegi tengok dekat hall ok pati xkan mengecewakan anda semua...



Bagi aku filem ni terbaik lah tuk ditonton kalau korang nak kelainan tu boleh lah tengok filem ni okeh..Memang lain sikit dari step up 3 dulu tapi ni adalah yang terbaik..aku bagi 5/5 tuk step up revolution...



29 comments:

Remy hazza said...

best ler hairy.... remy memang suka crita yg ada dance2 nie..... tapi bulan2 ramadhan nie kurang sikit nak pi nonton......
tak sesuai.....

cikmisi leen said...

nak try tgok jugak lah !~ wokeyh =)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah seronok yer tonton cite ni...:)

^^eKaTiKaH^^ said...

smart dyeorg menarikan? best! :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

orite. kena terjah lah mcm ni... haaaaaaaaa

Ikhwan Suhaimi said...

Step Up 3D the best... hope ni lagi Best !!

Kesuma Angsana said...

mcm x sesuai ngan KA je ! hehe

bai baizura said...

mcm best je :)

KorN said...

macam x bape nak best jer aku tgk... besalah lain org lain cterasa..

Bro Framestone said...

kalau mu cakap best cite nie...

malam nie juga bro pergi tengok he..23x

Mira Adzlia said...

hamboih...da tgk yer cte nih...xajak pung..hohoho

inche hlovate said...

wahh best.. jeles lgi

LELAKI INI said...

cam best je!

eddy syrol said...

jom menari... hehehe

ezumie esbarisma said...

wow de citer baruu..best2~

shida'R said...

nnt shida play jap video tuh ^_^

hery PM shida alamt yer...jgn lupa... :)

E'in said...

e'in nak tgk cite nie... jom tgk lagi! haha

Acik Ain said...

srius dahh lame tak ambek taw pasal cerite baru skrang nie . sllu myebok dengan astro jaa . malas nak ambek taw crte abru . adehh!

Cik Nur said...

mcm seksi je..huhuhu

Si Matatajam said...

Assalamualaikum Hairy..weh...seronoknya akak tgk preview crita ni.... Tarian dia mmg gempak la...

Izzati Suhaide said...

lg suka korea...hehehe

rAIHan said...

owh nice..raihan tak minat music..hehe..

FaFa EhA said...

fuyohhhhhhhhh

NAL said...

NAL suka step up ni. Best !!

Princess Syazliyana said...

best ke ? haha :)

Masha Meisters said...

5 bintang??? mesti best sakan ni :)

sis92 said...

yeah dah tengok dah, so ranking :

1. step up revo
2. batman dark night
3. spiderman

heee :D

Adylia Qarissa said...

pergi tengok tak ajak dkna pon :-(

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nak tgk ni tak berkesempatan lorh.