Thursday, August 2, 2012

SENARAI PEMENANG CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

ASSALAMUALAIKUM..
Mula-mula sekali nak mohon maaf sebab lambat sikit bagi jawapan tuk senarai pemenang ni...Sebenarnya susah nak buat pilihan tau kena ambil masa lama nak cari yang betul-betul menepati apa yang nak di dalam contest nih..Semua adalah yang terbaik sudi meluahkan perasaan anda mengenai blog hazwan hairy ni..Kepada mereka yang x berjaya di senaraikan x bermakna anda kalah tau oleh sebab ini pertandingan jadi mesti ada kalah dan menang kan..Hope korang still close with me...

Jutaan terima kasih buat semua yang join Contest ke 3 Hazwan Hairy ni tanpa korang contest ni xkan meriah tau..Yang mana tak tersenarai tuh akan automatik disenraikan dalam bloglist hazwan hairy tuk bulan dpan ea..Di sini saya senaraikan pemenang-pemenang yang berjaya..Pemenang dikira berdasarkan "ayat kreatif ". 71 Orang sahut cabaran join contest ni ramai sangat kan?fuhhhh

PERTAMA
 http://suriaqistina.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

KEDUA
 http://merepekzone.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy_07.html

KETIGA
http://santaileeza.blogspot.com/2012/07/sebab-santai-leeza-suka-blog-hazwan.html

KEEMPAT
 http://myhuhuhabuu.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

KELIMA
 http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

 Saguhati
http://iniakulahain.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
.  http://gadiskecilhatioren.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
.  http://arjunapopkorn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://ain-hazirah-bff.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://norzillasensei.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://hanynysha.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://bacerjer.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html
http://yayaonly.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html


Kepada mereka yang di senaraikan ni boleh PM saya di sini ------> PERSONAL BLOG
Nama
Alamat
No tpn (kalau nak bg)
Url blog
Contest apa?
no berapa?

Sebelum 4 ogos 2012
Yang tersenarai nama & dan bg alamat semalam tuk pemenang award xpayah bagi dah ea...

Kerjasama anda amat saya hargai..Jumpa lagi kita dalam contest berikutnya yang xtau lagi bila nak buat..hehe..Jutaan terima kasih kepada 71 orang yang sertai contest ni boleh lihat mereka ------> DI SINI



p/s: FACEBOOK saya kena hac xboleh buka dah nanti saya buat baru saya bgtau T__T

40 comments:

Sue-Rya Qistina said...

serious ke ni?? thanks so much dik sbb pilih akk sebagai pemenang. mmg x percaya ni. mimpi ke? *sob sob*

♥♥szumika sakni♥♥ said...

tahniah semua...best la korang huhu

Princess Syazliyana said...

alhamdulillah .. terima kasih hazwan :)

Waalid5035 ™ said...

tahniah buat semua yang menang...^_^

Adylia Qarissa said...

tak nak join contest tapi nak duit raya boleh? hikhik :)

fb kene hack sebab tak add dkna la tuurrr ;p

yN crEATioNs said...

coNgraTuLatiOns utk sumer PemeNang...:)

Kesuma Angsana said...

tahniah pada yg menang tu!

ayut said...

tahniahla kepada pemenang semua..bila la nk join contest hazwan ni yerk..pk jap..hihihi :)

Ety said...

ohhh patah hati. takde nama Ety. hahahahaha. main2 je la :)

TAHNIAH pada semua yg menang :)

Buat yg tak berjaya, jgn sedih2, cuba lagi. Cewahh ! :)

psst : kad raya ? hihihi. nak la, kalau nak bagi *muka tak malu* :P

Jiwa Lara said...

fb abg long kena hack ? ish3..apa la nak jadi ngan org skang nie..dengki je manjang...

Yana Aina said...

tahniah semua ^^ tumpang iklan .. jom join GA yana http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

shida'R said...

tahniah pmng diatas ..shida dah mng entri dibawah ekekeke :P

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Tak menang:) Tahniah pada pemenang:') Takda rezeki dooo:)

Sally Yatiey said...

Tahniah kepada pemenang :D hehe

cikORENsengaL said...

wah!dpt saguhati pn ok la 2..ha9

Si Matatajam said...

Alhamdulillah ..Rezeki akak ada gak...Tq HH..saguhati pun tak pa la ^_^

Si Matatajam said...

Opssss..nak kompom sekali lagi kiranya akak tak payah bagi details dah la kan sb semalam dah pm kat personal blog HH dah..apa2 hal gitau akak na...

Nor Zilla Sensei said...

wah...thanks HH..saguhati pun jadi la.hehe..sayang dia.. ahaks

Ikhwan Suhaimi said...

Walaupun Sagu & Hati.. KAu Ade??? hikhik time kasih H.H, Jasa Mu dikenang :)

cikmisi leen said...

tahniah !! alarr, nk jugakk !! hehe ~ =)

Nurfara Hani said...

tahniah pemenang yang lain. alhamdulillah dapat saguhati.. thanks hery,

Pecinta pink^^ said...

thniah yg menang..sy mcm biasa tumpang gembira org yg menang..hakhak..

p/s:fb sy pn kna hack password hari tu..tpi dpt blik..hee

FaFa EhA said...

tahniahhhhhhhhhhhhh kawan2 :)))

p/s : ery pliz la cepat bwt fb :(

Mira Adzlia said...

tahniah..tahniah kpd pmenang...hihi

Cik Nur said...

Tahniah buat mereka semua... :)

Remy hazza said...

alhamdulillah......
semalam berjaya, hari ne pun bertuah jugak.... terima kasih hairy.......

semoga bertambah2 rezeki hairy nanti......amin

rAIHan said...

tahniah kpd pemenang!!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah yer pada pemenang2 semuanya...:)

nadia farhana said...

thanks :) xsangka pun menang join sebab support awok ngee

QweensheesZ said...

wahh !! happy tak terkata !! dapat jugak no. 4...eee ! happy gylerr ni..hehe!thak u hairy ! love u! huhu
=')

HanaNabihah said...

TAHNIAH PEMENANG! caya lah hampa =D

QweensheesZ said...

en.hairy,aku PM awk mlalui email,okehh ^^
fb ade problem sikit..
hope awk check email awk..thank u..

eddy syrol said...

tahniah kepada pemenang...
pokcik tak menang....hehehehe

Acik Ain said...

kepade pemenng mohon share adiah yea . hak3

Mr.She said...

what a surprise! terharuuu even juz no.2. tq heryyyy ^___^

Cik Rongoks said...

yeah ! ika ade jugak ^^
thanks hairy ! :))

ctk said...

sedih...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak byk yg boleh dibicarakan. melainkan TERIMA KASIH.. DAN TAHNIAH KPD MRK YG MENANG.

NAL said...

Tahniah untuk mereka semua..

! Arjunakirana ! said...

pergh... laju jeeeee... dah ada pemenang gagaaggaga :)