Thursday, August 2, 2012

FACEBOOK KENA HACK ! NOW NEW FB


ASSALAMUALAIKUM..
Malas na cakap banyak-banyak dah sakit hati gila sapa yang hack my fb ni...hack ka apa ka nth lah xtau nak cakap..Letak email & pasword xboleh-boleh sampai naik kematu jari ni dok tekan cari pasword..Send email beribu kali still sama..Apa masalah sekrang ni ea?ok  terjawab dengan soalan tuh..haha...Group-group blog pun dah hilang abis dah...

Yang paling sedih bila kawan-kawan blogger kat facebook tuh..Sobsob..Bukan senang nak jumpa dorang yang gila-gila sporting ni..Kalau korang terbaca entry ni mohon muncul okeh..Kalau boleh add lah new facebook hery..

Boleh klik --------> SINI (FACEBOOK )

p/s: Kerja berlambak-lambak sampai naik heng otak...haha..

44 comments:

Nurfara Hani said...

bersabarlah wahai hati.. kalaw kene hack memang ada manusia yang iri hati:)

Eca Dwinky Asha said...

seram sejuk je kena hack.....


eca da add.

Si Matatajam said...

Dah terjah tadi...

Sue-Rya Qistina said...

akak pun dah pernah lalui mcm yg awk hadapi skang ni. 2x pulak tu. naya sungguh!

Yana Aina said...

mrk mmg xda kerja kot ..

farhana said...

Done... :D

piko pink said...

mintak tolong ngn mark la..haha

Acik Ain said...

alahaii , sudah2 lhaa sdehh deq ipar ! tnggu jaa mreke add balikk . adoo punyee . sbaq naa !

KorN said...

sesenang jer kena hack.. password sng sgt ke

Mrs Velentine said...

dah add

Remy hazza said...

bila kena tu hairy..... remy baru jer pi link yg dlm entry sebelum nie dlm 2 jam tadi......... ok jer......

Remy hazza said...

kurang ajaq pada sapa yg hack tu.... bulan2 posa buat dosa..... ciss !!!

inche hlovate said...

tumpang simpati ye..

LELAKI INI said...

wah..nak add jugaklah nanti!

qasehraihan said...

alahai..kesiannyerr..huhu

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/bakal-menjadi-isteri-keduakah.html

Syalyn Asmira said...

same lah kte~ dulu kte pun macam tuh jgk :) skrg gne fb len .

Syalyn Asmira said...

same lah kte~ dulu kte pun macam tuh jgk :) skrg gne fb len .

cikmisi leen said...

~baru pom, baru lah~..hahaa ~ done ADD~ =)

Mr.She said...

da add :))

Fara Ahin Ali said...

sabar ye :) dah add jugak :)

maszull said...

assalamualaikum Hairy...sabar yer moga dugaan di bulan Ramadhan ini membawa seribu rahmat utk hairy yer...

biarlah org buat kita jgn kita membalasnya sbb Allah tahu siapa yg melakukan sesuatu itu...

mungkin ada hikmah disebalik semuanya ini...insyaAllah semuanya akan okay je...:)

mama dah add fb yg baru tu yer...:)

^^eKaTiKaH^^ said...

kene hack? sabar je la. panas je hatikan

Leeza dayasari [santai leeza] said...

MACAM MANA BOLEH KENA HACK.
HARAP TABAH ERK.

Fiza Suhaimi said...

Fiza add dah.. Jangan lupa approve.. Heheh.. Sabo je laa.. Agaknya dia pun nak tumpang populariti Ery jugak tu..

rAIHan said...

mcm mana boleh jdi gitu..sabar ye..:)

Princess Syazliyana said...

kesian hazwan , tak pe nohh ~ saya add nieh . hehe

Tinta Lana said...

Salam.

Astaghfirullahalazim..hari tu, tak silap lana, abgferoz tak silap..tak ingat la, tpi blogger femes gak, dia pun kena gak..huhu.. takut plak lana hery..

FaFa EhA said...

sabar ye awak?
dugaan tuk buatkn awk lebih kuat ! :)
jangan risau sebab kawan2 blogger pasti add awak balek. dorg kan peneerjah sejati blog berliku2 ni ! hahahaa.
oke rindu nak chat2 ! cepat lah approve ! hahaha eh? :P

Cik Rongoks said...

sabar ye hairy . xmo sedih2 tau .

Ikhwan Suhaimi said...

Harga yang perlu dibayar bila pemes...


Sabar ye H.H :)

Masha Meisters said...

sabar je la....hhuhu...aptb! wat baru je la...hehe

eh? kad raye? nak....hihi

Maisarah Azmi said...

sabar je la.. dah add!

shida'R said...

uihh kacakk admin kite nih ^_^

Nurul Husna Mohd Halim said...

HH next time kalau awk on9 fb make sure url awk ade HTTPS..kalau cume HTTP,awk jgn on9..log out cpt2..sebab time tu fb awk senang utk org detect n kne hack..
ni dr yg sy belajar..n bkn utk fb je..utk yg lain2 pn same..

Ety said...

dah add. sila approve ya *kat Fb Ety, Ety letak nama penuh* :D

HanaNabihah said...

Jom hack balik! Err~ tapi kadang2 sistem jugak. mungkin mark dah penin ramai sgt join FB. kihkih~ Nak add tapi malu. hihi~ =P

ayut said...

kna hack plak dh..syg gak klu ilang smua tu..takpe nnt mesti dyorg muncul..add akan dtg sbb skrg msh takleh bkak fb kat opis.hihi

Cik Nur said...

sabor byk2 ye.. nanti bila2 cuba balik... :)

Kesuma Angsana said...

Kena hack juga cam KA, KA pown abru je buka FB baru

bai baizura said...

saya la yg hack tu :-" bhahaha:)) :p

bertabahlah :)

Mia Meymi said...

ade yg cmburu & iri hati la tu..
takde keje lain slain nk hack fb org..ishh..

NAL said...

org yg buat tu jeles la tu..
dah add pun :)

Adylia Qarissa said...

dkna add tau ;-)

Azza Afdzal said...

org famous mmg kene mudah kene hack hihihi