Monday, August 13, 2012

DUGAAN OH DUGAAN

Assalamualaikum... Last update 4hb ogos 2012. Lama sangat kan aku xupdate blog dah berhabuk giler blog..KOrang masih kenal lagi insan bernama Hazwan Hairy? plez jangan cakap korang xingat dah aku dan penulisan aku dalam blog ni... Mula-mula nak mintak maaf kat korang semua sebab xdapat na melawat blog korang dan komen macam biasa. Aku bukannya berubah tapi oleh sebab pelbagai dugaan aku kena tanggng dalam bulan puasa ni..sedih,sebab,kecewa,gembira segalanya tersemat dalam hati ni..HAnya tuhan ja yang dapat tau apa yang tersirat dalam hati ni... Laptop rosak plak sebab tuh juga membataskan aku untuk berblog ni. Hope korang paham dan still tercari-cari aku..wahhhh ade ker? Jangan nak persan sangat lah hazwan hairy ea...haha.. Sebenarnya macam-macam cerita aku nak kongsi ngn korang semua dalam bulan ramdhan yang mulia ni tambah2 raya dah nk dekat kan,kemerian kian terasa tapi nakupdate tuh yang xboleh if dah balk kg nnti aku update pasal kad raya korang bg,pasal kad raya aku,sampul special raya, pasangan raya, rumah raya,nu raya ni raya..haaa mcm2 weh sedih pun ada bila xdpt update entry..aku ni kan kaki blog bila dah jadi camni persaan lain macam lak..hehe.. Xde nak pnjang berjela sgt entry ni just nak gtau kat korang sebab ja knp aku x berblog..ni pun gna mbr punya nak update..if da msa tu korang drop la cm biasa ea..aku past akan jenguk anda... Miss korang semua sangat..hope still keep in touch...

49 comments:

Si Matatajam said...

Assalamualaikum..ha! Tu dia timbul dah.. Amboi lamanya menyepi...

Mrs Velentine said...

nak duit raya ble..hhehe

Pecinta pink^^ said...

owh,,ptutla lme menyepi:) takpe akn slalu singgah2 sini jugak..hoho

Yana Aina said...

sabo jerk lh ^^

Jiwa Lara said...

ada hikmah d sebalik nya tu abg long.. :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...yer la lama x dengar cite tapi x apa lah moga HH sentiasa ceria yer jgn sedih2 dah nak raya ni..

mama akan sentiasa mendoakan supaya laptop HH cepat2 sembuh nboleh BW balik seperti biasa...:)

♥♥szumika sakni♥♥ said...

xper....kitorang xlupkn spa HH huhu...sbr2 kna kuat dgn suma dugaan k..jgn giv up...smoga slmt sumanya selamat hari raya :)

cik Lilis said...

patut lah dah lama gilaa tak nampak, hehe :D
takpe takpe, kitorang still ingat lagi Hazwan okay :D

Mira Adzlia said...

hohoho..ptut ler lme xngupdate nye..hihi...nnti beli lappy bru..ngee :p

Mira Adzlia said...

hohoho..ptut ler lme xngupdate nye..hihi...nnti beli lappy bru..ngee :p

roziahojijie said...

jarang lelaki kaki blog ni . hmm . hehe . Selamat Hari Raya :)

Alip yg stail said...

hahaha...x per..sabar..nanti dapat duit raye boley beli lappy baru..hoho
~ we still with you ~
Slmat Ari Raya

~LoVE PiNk~ said...

tuu diaaa.. da mai hapdet blog..

selamat kembali..ramai menunggu entry dari HH..

The ShomeL TwinZ said...

mula2 igt en.hazwan hairy kite ni dh lupe kot kat kite smua, hihihi (jgn mare)tp2 bile hari ni dia dh muncul blik, hapy dah :) oklaa tu..hihihi

Izzati Suhaide said...

muncul jugak dia..hehehe..sabar2..ni la yg dikatakan dugaan..zatie pun ade gk bnda sedih dlm bln pose ni. tp nk wt camne.sbr je la..huhu

Kesuma Angsana said...

ok dik, apapun KA akan terus follow je!

Tinta Lana said...

Salam.

Rindu tu, tercari2 tu takde la hery,hahahaha. Cuma terpikir2 je,knapa lama beno senyapnye. takkan sibuk bebeno buat biskut raye, mcm tak caye,ekeke.

Takpa la hery..lana pun slow melow je nak dkt2 raya ni..kita berhari raya dulu k..blog pas raya leh smbg cam biasa >_<

inche hlovate said...

Awak blogger baru ke?? hihi

*mne boleh lupa maa

KorN said...

err.. tumpang tny.. awak ni sape eh? err... riri kan? gagagaga

Dkna Abza said...

welcome back :)

rAIHan said...

lama sungguh bang long menghilangkan diri..huhu..^^

Mr.She said...

rindu T__T

zanairin said...

mana mungkin readers lupakan abg hery..XD
bertabah la abg hery.. bnyk hikmah dugaan bulan pose nie..:)

Pinky Aina said...

Setia menanti..:)

FaFa EhA said...

hehehe senatiasa keep in touch kan? :) jangan risau la. tamau sedey2 oke?

Remy hazza said...

cool hairy.....
take your time...... mana yg penting dahulukan dulu...... kiteorg tetap setia ngan hairy......
dah settle semua , kejar blog balik.....

Ain Riez said...

dah agakk dah anda kebodibizian . lpas raye smbung lhaa hapdte bnyak2 . haha

^^eKaTiKaH^^ said...

akhirnya muncul jugak dia. hihi

boni kacak said...

takpe bro. rileks.. aku faham.. laptop aku pun baru2 ni rosak.. terbengkalai jugak blog aku..

ctk said...

kesian skandel..jge diri leklok kt sne ye..kami sentiasa menunggu kamu ...dont worry be happy :)

Nur Asmida Bt Karim said...

akhirnya kuar pon entry baru . Dugaan yg menimpa menjadikan kita lebih sabar dan tabah untuk mengadapinya . Jgn jadikan satu dugaan itu kelemahan utk anda ! Dugaan dlm bulan puasa ini insyaAllah ada hikmahnya . Ingat Allah sentiasa bersama dgn org yg bersabar :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

lama sungguh kamu menyepi ya.....
biasalah, blogger pn ada pasang surut.
busy tak sempat update cthnya..
dan macam2 dugaan. manusia itu laluannya kan sama.. berbeza dr dugaannya saja. hiiii

HanaNabihah said...

Hery!!! miss u too. Bhahaha. Don wori la. Kite org still ade je. menempek kt sini cam biasa smpai Hery muak.

Dugaan. Bersabar. Fighting! =D

✿ Nani ツღ said...

haa patut la lama tak nampak...menyepi je kan...igtkan dah menghilangkan diri....hehe...
rindu blogger HH weiiii ahaaa hahaha...

selamat hari raya !!
BTW dah dapat kad raya :D

shidaR said...

padan la mnepi si hery nih hehee..sntiasa tgu hery...hehe..capatt...repair lptop tu hehee :)

Pinky Aina said...

Ish napa kedekut he* takde kad raya untuk aina ka?

Pinky Aina said...

Ish napa kedekut he* takde kad raya untuk aina ka?

Nurul Husna Mohd Halim said...

same la sy pn da lame x on9..ingatkn msti HH dah wat byk entry yg sy tlepas nk bace,,,rupe2nye sy x terlepas lg..hehe :)

Cik Nur said...

xpelah nak buat mcm mana,.. tapi sabar byk2 ye, setiap dugaan tu pasti ada himahnya.. :)

salam lebaran ye hairy.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terima kasih tau bg kad raya...
bertuah saya.. dan pastinya.. terkejut gila babeng.

Edy Fee said...

dugaan pose la tu
kunjungan sempena raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

eimah siti said...

patut la lama tak nampak....

beli baju di pasar raya...
hendaklah berhati hati di jalan raya...
jangan sampai terjumpa hantu raya...
cik siti mengucapkan selamat hari raya....=)

Masha Meisters said...

eh!!!!! dah dah dah....xmoh nak nagis sgt....xmolek org laki nangis tau....hehe....keep in smile :) selamat hari raya n maaf zahir dan batin :)))))) smile!!!!!!

Tinta Lana said...

Assalammualaikum hairy.. :)

Hairy, sementara lana on9 ni, ni nak wish2,eceyhh >_<

Aaa..lana nak ucapkan Salam Aidilfitri untuk hery sekeluarga..maaf zahir dan zahir..batin macam tade.keh3. Maaf juga,kejap eja hairy, kejap2 jdi hery,hehehe

Lana minta maaf ea kalau ada salah silap, terkasar bhsa sepanjg perkenalan kita didunia ats talian ni.. Semoga bergembira dihari raya nanti :)

Dan ini.. untuk hery:
http://lianapm.blogspot.com/2012/08/eid-ul-fitr.html

Kita sambung kembali berblog pas raya,insyaAllah! Doakan perjalanan lana selamat ea >_<

Aaa lupa, gemukkan sikit bdn hery..sian daku tgk, gambo lutut hery lgi menyerlah dari gambo dodol kat fb,heh3. Jangan marah patik ea >_<

QweensheesZ said...

bersabarlah...C=

Si Matatajam said...

Salam Aidilfitri kak M jenguk sini nak tgk Hairy beraya...

Sya Qirah said...

jln2 kt blog hazwan hairy,

etuza said...

apa yg berlaku tu ada hikmahnya ya...

Nurfara Hani said...

lumrah kehidupan memang begitu. sentiasa ade dugaan dan rintangan