Wednesday, August 29, 2012

CONTEST MEGA 2012 TAMAT ! HADIAH OTW ( ALERT)


ASSALAMUALAIKUM..
Korang masih ingat lagi ke pasal "contest mega 2012 hazwan hairy" sebelum ni? sebulan contest ni berjalan korang pun dah usaha promote "header" korang kan? usaha tangga kejaayaan okeh so disini saya nak gtau yang contest tuh dah pun tamat semalam.. Jadi di sini saya akan buat penilaian header mana yang bakal dinobatkan header paling popular 2012 ..Dah macam anugerah bintang popular sajo..hahaha!

Kalau xingat ---------> KLIK SINI

Penilaian ni akan mengambil masa tau jadi kepada mereka yang menang tuh harap bersabar ea..Pasal hadiah pulak trofi tu akan mengambil masa yang lama tuk disiapkan. Pasal sijil plak akan segera disiapkan harap sangat-sangat korang yang mana menang tu bersabar..

Korang tau kan laptop saya rosak? segala soft copy sijil-sijil lama semua dalam tu jadi susah saya nak design balik sijil tuh.Yang mana menang contest ke3 hazwan hairy dan award bulan 6 lepas tu tunggu saja sijil dan hadiah dari saya ea..Segala maklumat anda dah saya catat .Terima kasih sangat-sangat sebab korang still bersabar dengan saya. Bukan nak lambat-lambatkan tapi oleh sebab ada masalah jadi terpaksa lambat.

Ada yang dah tanya mana hadiah oh rasa bersalah, malu muka xhengat dunia dah ni..ermm korang yang tanya tu mesti xupdate ngan blog ni kan..Sebelum ni saya dah gtau kenapa lambat mesti xbaca tp xpelah kena tabah lah kan.. Pemenang contest lain-lain sebelum ni korang tanya lah mereka semua hadiah yang di pos tu mengikut jadual.

segala salah dan silap harap diampun dan tunggu saja hadiah dari saya ea akan sampai dekat kalian yang menang contest ke3 hazwan hairy dan award bulan 6 blog hazwan hairy.. ------> SINI dan SINI


30 comments:

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...pada pemenang tahniah yer...suka nak tengok hadiahnya...:)

Mk Syahir said...

wa tau wa xkan menang :'(

Ain Riez said...

ouhh , sy sangat lhaa elert dengan blog nie . ahakkss !

bai baizura said...

hewhew. slmat kembali :p

FaFa EhA said...

hoyeahhhhhhhhhhhhhhh

shidaR said...

ingat tp kdg2 shida pun cnfius dah shida mng hat mana hahaaa :D

mng kalah shida tetap mai blog nih :)
bg sokongan moral hehee :)

Zul De Alexis said...

wah dah tamat...gua dh lupa pasal tu..ehehe

Si Matatajam said...

Tak pa dik, akak faham...

Si Matatajam said...

Contest Mega tu rasanya tak dak harapan kot ha ha..akak ni tak femes..mana ada orang nak vote hu hu...

Jiwa Lara said...

ok je la abg long.. lama dh x nmpk bang long.. :)

Remy hazza said...

it's ok hairy.....
yang penting entry2 terbaru.......

mana yg penting didahulukan.....

Sue-Rya Qistina said...

hehehe..it's ok. akan kami tunggu dgn sabar :)

Kesuma Angsana said...

ok faham, sapa2 yg menang tu kena tunggu2 lah yek

Nor Zilla Sensei said...

takpe2..kita sabar menunggu..ngeh3

cikmisi leen said...

baek encik Hairy ! hahaa > ntah menang ntah tidak.. kah3 :D

Dkna Abza said...

alamakkkk..dkna tak tau pon tentang contest nie..dkna ketinggalan agaknya :(

Yana Aina said...

baikkk ^^

Alynn Nyzaa said...

sape yg menang header tu ye..lama x check~~

Mr.She said...

yg hadiah contest ketiga tu dh pos ke hery? kalo x pos lg, hery xyah pos la kt alamat yg she bg sblom ni. sbb she dh nk balik rumah sewa ni T___T

Iza Zaty said...

akan ku tunggu keputusannye walaupon dh tau tak menang.

boni kacak said...

wah..siapalah yang bertuah kali ni ye..jeng jeng jeng

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah pd yg berjaya...:)

rAIHan said...

mstilah ingt lagi..mana bole lupa..^^

Nurfara Hani said...

Gud luck kepada semua..

Masha Meisters said...

wheeee....dah nak ada hadiah! bestnyer...hihi...

O CIKTEDDY said...

pergh busy betei hairy ni :D

LaLa mhdnor said...

gud luck to all contestant =D

✿ Nani ツღ said...

huarghhh hampir terlupa tentang contest ni...hehe..

♥♥szumika sakni♥♥ said...

sy xmng kn...huhu jd sy nk renovate blog sy huhu...lau effect just cancel my participation k...

Eca Dwinky Asha said...

xmenang pun xpe.....yg pntg slg sokong sesama kita kan?