Tuesday, September 3, 2013

TEMPAHAN T-SHIRT FAMILY DAY KZ


Baru-baru ni ada dapat job buat tempahan t-shirt family day KZ dari seorang blogger alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang di jadualkan dan beliau pun berpuas ati dengan hasil kerja dari kami.Terima kasih kak ieda dan semua yang pernah berkerjasama dengan Box Creative



Kepada korang yang berminat nak buat tempahan tshirt serendah rm15 ( kuantiti 30 kebawah mengikut terma dan syarat ) boleh lah mendapatkan khidmat dari Box Creative . Insyallah kami akan bantu anda semua dan berikan yang terbaik untuk setiap pelanggan yang menggunakan perkhidmatan dari kami.

Boleh Like Facebook kami ---->TSHIRT PRINTING IH
Boleh terus berhubung dengan kami ----> 017-5945084 
Boleh email terus kepada kami -----> ihcube.ent@gmail.com


Haaa tu pic ramai-ramai masa kak ieda vacation dekat Teluk Senangin, meriah kan kalau ramai-ramai macam ni...
Jum melawat blog kak ieda yang yg sporting gila ni --->http://talktocayunkpinky.blogspot.com/




Box Creative adalah satu company yang menyediakan perkhidmatan printing baju tshirt, korporat, flyer, banner, bunting, kad kahwin, kad raya, sampul duit raya, stiker, cetak buku, annual report, buletin,button badge, dan macam-macam lagi.

p/s: dah lama sangat2 baru publish..layankan ja lah ea..hahaha.



13 comments:

noorhaidaz eyda said...

Kualiti mmg terbaik...next year ade rezeki blh tempah lg...

Bahrain Ramlan said...

layan je..haha

Jom terjah sini Kebaikan Menyertai Contest

hafiz hafizol said...

busy skrg ye bro ? hihihi

Nurul Syuhadah said...

Best nyaaa kan pakai baju sama2 jer. hee. arytuh gi vacation dgn family. tak teringat nak tempah baju. hee. so lepas ni boleh tempan kat hairy jer laa.

luqman zakaria said...

meriah kaler hijao~

inche hlovate said...

Oreett kalo ada nk buat family dah nanti sya temph dekt hery

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, serba hijau :D

Mia Kassim said...

Moga bertambah2 rezeki lepas ni kan....

diana said...

terbaik la..memang murah.

Nao Mei said...

wah menatrik nie...hihi

jempot dik :)

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

amir aizat said...

Meriah!

Marou Apple Hijau said...

alhamdulilah.. semoga bertambah rezeki.

Entri Terbaru Di Blog: Besar Atau Terlalu Besar

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cantik2...;)