Friday, September 20, 2013

TEMPAHAN BAJU I LOVE BLOGGING




ENTRY MELEKAT

Hari ni nak re-post kembali entry pasal baju i love blogging untuk tempahan jika korang berminat untuk dapatkannya.

order di buka mulai :
29/9/2013 sehingga 29/10/2013
Detail : Nama, alamat, no hp & website blog or nama 

bayaran :
30/10/2013- 3/11/2013

Tempoh siap & pos:
7-10 hari selepas bayaran

Design baju ni boleh anda lihat di bawah ni, kelebihannya website ( boleh letak atas,tengah,bawah,depan ) anda akan di letakkan di baju anda,

URL WEBSITE KORANG


Kalau korang berminat boleh buat tempahan melalui

Email                  : hazwan943@yahoo.com.my
Facebook           :  i love blogging
Hp                       : 017-4223101
OR Fatin Diana : 014-2771924 ( www.fatindiana.com )

Saiz           : XS- 3XL ( unisex )
Warna      : seperti gambar di bawah
Baju         : Roundnex
Harga Lengan pendek  : Rm30
Harga lengan panjang   : Rm35

termasuk kos penghantaran semenanjung, sabah & sarawak ( pos laju )
Tulisan I LOVE BLOGGING kaler HITAM..


Ukuran bahu dan labuh baju

XXS  = BAHU  35cm  LABUH  58cm
XS    = BAHU  37cm  LABUH  60cm
S      = BAHU  39cm  LABUH  62cm
M      = BAHU  42cm  LABUH  64cm
L       = BAHU  45cm  LABUH  66cm
XL     = BAHU  49cm  LABUH  71cm
XXL   = BAHU  53cm  LABUH  73cm
XXXL = BAHU  55cm  LABUH  75cm

saiz kanak-kanak 
28 = BAHU 32cm LABUH 46cm
30 = BAHU 33cm LABUH 47cm

32   =  BAHU   34CM LABUH   48CM

Like page ni ----->  I LOVE BLOGGING

Warna baju

 SILA HEBAHKAN OKEH ..

p/s: Kepada korang yang dah tempah tu terima kasih atas kerjasama anda.....


25 comments:

Irwan Alessa said...

wah best ni.. mesti tempah :)

NAL said...

Lepas raya cina NAL dah balik UMS la...agak2 bila tarikh baju bakal di pos? Post laju ek?

Mrs Velentine said...

WARNA LAIN KENAPA??

adza irdawati said...

kalau ada t shirt yg berlengan panjang gitau mak dara ye.. nak beli satuuuuu hehehe

Nick Nashram said...

aku punye dalam proses lagi.
ngah design baju jugak.
tapi tulis "i am a blogger"..huhu

N!kEk!n said...

sy nak tempah warna merah, saiz XS lengan panjang... nie url blog...
http://cikecute.blogspot.com/
insyallah ptg or mlm nie sy bank in tp nak bayar kat no acc mne yer???

kisah si Diary said...

xsabar rasenyer nak dapt baju nie.

Kakzakie said...

Perjumpaan anjuran Denaihati buat tu ramai kan join mesti ramai yg nak buat..

Nadya Bubble said...

Ada sesiapa bermurah hati nak hadiahkan baju ni sebagai hadiah birthday tak ? Hehehehe.


Rugi habaq hang kalau tak join ! Hadiah ratus ratus riggit tahu...

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

aquagugurl said...

belum ada budget lagi..klu ada budget lebey nnti boley ar order ngan Hairy..hehe

zila manaf said...

ok nice design...tp tp errr

NIA SI DRUMSTICK said...

maju bisnesss...

miz ruha said...

mesti ramai yang dah tempah ni...

Dianaa said...

rasa macam nak order saiz XS pulak :/

cikmisi leen said...

bajet larii ... ~ tnggu gaji akak saya bulan neh, nk paw ngan dye yg tuk kalendar tu.. hehe ~ =)

boni kacak said...

semakin berleluasa lah baju design daripada hazwan hairy ni.hehehehe

inche hlovate said...

bang nak order :P

hananhadila said...

wah , ohsemm . nak tempah lah satu

QasehnyaRania said...

comfirm ramai yg tempah ni ;

good luck hairy :D

Remy hazza said...

semoga bisness mantap hairy...remy tetap support.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SORRY KALAU LAMBAT HNTR DETAIL ERK.

Shida Radzuan said...

insyllah shida akan order cuma kne tgu...hehee :)

tarmizi said...

Nak beli bro

zulhilmi tempoyak said...

nice... ad buat pertandingan ek utk ni..

noorhaidaz eyda said...

Akk nak tp tunggu gaji ya ceq..nnt akk pm ;)