Sunday, September 1, 2013

WEDDING GUEST BOOK


WEDDING GUEST BOOK.

Trend sekarang kebanyakkan orang kahwin mesti sediakan wedding guest book ni macam kawan aku yang baru kahwin ni la tapi ni hadiah dari kitaorang bff untuk beliau. So modal dia tak perlu nak keluarkan pun untunglah dia kan dapat kawan-kawan camni haha :P

NI DESIGN UNTUK LUAR
SANGAT CANTIK BUKU NI
Haa kepada korang yang nanti nak kahwin tu boleh lah tempah juga dengan aku harga boleh dirunding jangan risau k. Pasti hasilnya sangat terbaik. Kepada korang yang belum tengok lagi wedding guest book ni meh sini nak tunjuk kan korang. Boleh lah buat kenangan masa tua-tua nanti kan. Tengok ucapan dari kawan-kawan, adik beradik, tetamu-tetamu khas saja. kalau aku kahwin nanti pun nak juga camni..haha...

DESIGN DALAM MUKA KAMI-KAMI ..HAHA
2ND PAGE MUKA SAHABAT
DI SETIAP HELAIAN PAGE DALAM
ADA KALENDER SEKALI
DI SETIAP HELAIAN PAGE SELANG SELI DGN GAMBAR DI ATAS
SEE CANTIK GAMBAR DEKAT BAWAH

Menarik kan? kepada bakal raja sehari boleh lah roger aku kat bawah ni ...

Sebarang penyertaan boleh tanya di Link bawah ini..

PAGE : BOX CREATIVE 
CALL : 0174223101
EMAIL : hazwan943@yahoo.com.my

p/s: Usaha, redha, tawakal dalam apa jua benda...


45 comments:

Unknown said...

cantik. but apa function dia? eiihh. xtahu..

Unknown said...

wah..nnti sy kwen, mst kamu pun bg sy jugak bnde nih kan secara percuma..kite kan bff... *smbil mata terpedip2*

**dan-dan jd bff..nk brg free punye psl..hahahahaha

sweetsour93 said...

serius cantik... untung kawan hery dapat tu.. hehe.. nnt kahwin nak tempah kat hery la.. *eh, lambat lagi.. haha :P

Mrs Velentine said...

cantik

Athirah said...

akak sulong sy baru nk kawin, menarik bnda ni, tp hehe...kami buat mjls kt kampung je, tak prnh lg cuba bnda ni, terbayang la pulak glgat m.cik p.cik nk gna bnda ni (^____^)

Unknown said...

cantik hairy.....
terbaik dari hairy dan bff yg lain utk pasangan mempelai....

Anonymous said...

wah mmg menariklah

The ShomeL TwinZ said...

cantik buku tu, blh wat kenangan, bgusnya laa :)

s h a said...

menarik...siap ada calendar lg.tp sha tataw lg nk buat ke x guest book ni.takut letak xde orang tulis.huhuh.

Unknown said...

untung kwn tue... tp nk jgk letak gmbr sdr erk.. kikiki

Saya Disini said...

cntik2

Anonymous said...

wah dah ada bisnes baru eh, bagus2 hehe
happy 2013!

shu said...

simple tapi cantik :)

Hafiz Hafizol said...

Bagus la pandai buat bisnes.

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cantiknya moga bertambah rezeki di tahun baru ni...:)

~Girl With Capital-N~ said...

sweetnya..bila la dapat wat wedding guestbook nie :'(

CikMunBlogger said...

ehh purple la ! cantik . hehe

mun ingat wedding hairi laa . baru nak frust menonggeng . muahaha :p

kisah si dairy said...

cantiknyer....

Vee said...

Cantiiiikk!!

Unknown said...

lamabat lagi kut . haha . cantik !

Dkna Abza said...

toin toin toin...idea dkna dah ada nie hery.. sabar yea.. akan roger kemudian :)

Unknown said...

yang bagi hadiah tu pun nak enterframe jugak..haish..

ayut said...

suker gmbar yg last tuuuuu!!huhuhu..nak bt jgk..tp bt sndrik kot yg ni...hihi ;)

Ahlam Miera Shafie said...

cantik menarik... untunglah kawan 2 dpt hadiah menarik dri member2... nak kawan jgk...hahahakkk

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

husna said...

huhuhu ingatkan die yang nak kawin tadi.... :D

Miss N™ said...

ramaikan yg guna macam ni sekarang... :)

mmg boleh di jadikan kenangan...

Anonymous said...

aah ramai dah wat style macam ni gak..menarik..mana thu turn mas nanti mmg perlukan hasil group hairy nnti kn

Orga said...

menarik ni hairy..pandai ko wat bisnes!salute lah :)

selipar putih said...

nanty aku kawin buatkan jugak ye..hehe
lama lagi

AyueJean said...

Waaahhhhhhh.....
Cantikkkkkk!!!!!
Suka suka suka....
Tapi akak ni lambat lagi nak kepak kebum nyeee... Hehehehe.....

Unknown said...

ko nak kawen ke ? haha..

kinara kinatara said...

law untuk pengantin lama boleh x?

Azza Afdzal said...

menarik la hairy..nak kwin nanti boleh la order wlpn xtau bile ag hahaha

Leeza Dayasari said...

sangat menarik.... kreatif..

Noor Atikah Ramli said...

heeee.nak tempah la nnt :)

Ikhwan Suhaimi said...

Makin berkembang bisnez.. good Luck !

HanaNabihah said...

cecomel ! Hihi~ Nanti hery kawin jgn lupa gambar Hana 1 page ok kat dlm guest book tu. haha.

emm. byk benda blh tempah kt hery time nk kawin ni. Hehe.

Shida Radzuan said...

wahhh hehee..xpe2 planing2 dlu hehee :D

Syamimi Saad said...

sangat-sangat cantik.. yang penting sangat-sangat kreatif.. gaya vip gitu.. :)

Unknown said...

chantek2..kang HH kwin spe plak nk buat he?

Si Matatajam said...

Cantik sangat WB tu.. Time akak kawin dulu xda plak buku ni..hu hu.bestnya pengantin ada sobat cam Hery dan kengkawan tu

Cik Fie said...

cantinya wedding book tu :)

salmiahothman said...

nice blog n sangat menarik

budakbandunglaici said...

wah kreatif!

Entri Terbaru Di Blog: Besar Atau Terlalu Besar