Wednesday, September 11, 2013

BOOGIE WOOGIE DAY ITALIAN CUISINE


Boogie Woogie Day bermaksud berkumpul dalam kegembiraan..Haaa inilah tema open house merdeka raya aku dan along meletop kan tema..wakakaka... Biasalah kami kan suka cari kelainan sikit jadi dah abis syawal so kami buat lah menu dia lain dari yang lain kan. Ada aku kesah kalau orang tak setuju pun..hahaha
HOME SWEET HOME
ONE DAMANSARA CONDOMINIUM
BARU STAY SINI UMH BUJANG >_<
ITALIAN CUISINE
Ikutkan nk buat menu raya ja soto, bihun sup rendang dan sengakatan dengannya di pikir balik mesti dah bosan makan benda tu so terhasil lah menu itali aka Italian Cuisine. Kerlas tak?wakakaka....Untuk menu kami ada 7 jenis makanan untuk sajian tetamu yang penting semuanya nama-nama itali tau liat lidah nak sebut halal dan boleh dimakan..haha

PENNE RUSTICHI : Olio
FUTTUCCINI ALFREDO : futtucini cabonara
CHICKEN COCCOATORE : Kepak ayam bersos lada hitam 

Boogie Doogie Day ni lebih kurang macam tema 70an oleh sebab macam susah sikit nak ikut tema so kami letak lah tema merah, hitam dan putih. Tak sangka member yang hadir semua pakai ikut tema yang laki hot perempuan vouge..hahaha..

Untuk menu meh tengok sini. Kalau sapa yang dah follow Instagram aku mayb dah tengok lah sikit menu yang kami sajikan... follow SINI

MIXTECA : Strawbery + soda + limau nipis
RIGATONI ALA GENNARO: roti + chicken slide + sos+mayonis + cheese + salad
walaahhhhh
NANCOS + SOS SPAGETI 

PURE DI POTATO : kentang lenyek + sos lada hitam
INSALATA DI CASA : salad
SEE!!! menu yang sangat awesome..haha..Ramai yang puji kesedapan menu dari kami terima kasih tak terhingga dekat korang yang sudi datang meriahkan "party" ni. Yang tak di invite tu mintak maaf banyak-banyak ea bukan 100% open house gua beb so tak lah jemput ramai sangat...next time okeh!!!

Sebahagian yang snap pic
tq buddy !!!
kwan lepak, kwan kolej,kawan sekerja
yang pmpn vouge nexttt!!
korang memang hot...hahaha
Next entry okehh!!!  --->http://instagram.com/hazwanhairy#


16 comments:

Kisah Si Dairy said...

amboi2 adik akak nie...tapi cantiklah..kreatif jugak ek buat party mcm nie

Vee Lea said...

Bukan maaaaaiinnnn lagi ekk. Haha. Tak nampak cam rumah bujang pun O.O

luqman zakaria said...

nak sebut boogie woogie pon dah tergeliat lidah nih ah..best kot..semua dress up abes..hehe..

hafiz hafizol said...

TAK JEMPUT AKU !!!!!



~S! BuLaT~ said...

kelas gitu....awesome gila!bila turn blogger plak

Dianaa said...

kemain party. jeles gila tengok.

Bahrain Ramlan said...

italian tu...terbaik!..

Cik Nur™ said...

sedap2nya...nur berkenan pula dengan MIXTECA tu...campuran ke air soda n stwberi tu..?

Si Matatajam said...

Mmg gempak la open house dik Hery sorang ni..,

Ahmad Zarif said...

perghhh.. jrg orang buat italian mase open house. paling italian pun menu spagethi beef bolognese jer orang buat. haha.. untuk pengomen blog ko ni bile nak wat? hehe

Nao Mei said...

wah adik....hebat-hebat menu nie...agaknya banyak lah cik akak tak makan nie...hihi...


lama betol tak update blog dik ....bz betol ye :)

Marou Apple Hijau said...

meriah. makanan pun nampak sedap!

Entri Baru Taip: Jom Jalan-Jalan - BBL, Nemo & Pulau Kapas

inche hlovate said...

waa mcm sedp je..

Aku Penghibur said...

wahhh cantik dan kreatif :)

diana said...

menu tu sesuai la dengan orang muda..nak jamu lemang ketupat,mee soto bagai kena jemput makcik2 macam akak nih..heheh

Sally Samsaiman said...

tuuu diaaa...Italiano! hehehe :)