Monday, September 2, 2013

CETAK BAJU TSHIRT MURAH

CETAK BAJU MURAH
Bagi korang yang nak buat Tempahan T-shirt atau Cetak baju dengan kadar murah serendah RM8.90!! korang boleh dapatkan segera dengan menempah di Tshirt printing IH. Harga termasuk baju dan design sekali, If korang ada design sendiri boleh juga harga boleh di runding mengikut terma dan syarat .

Sebarang pertanyaan korang tengok butiran di bawah ini..

Link FB :  TSHIRT PRINTING IH
No hp    : 0129047287 / 0175945084
Lokasi   : Main Office Sg Buloh & Damansara
Tempahan : Seluruh Malaysia.

Untuk lebih contoh boleh tengok dekat page TSHIRT PRINTING IH.


35 comments:

Fatin Diana said...

boleh lah ni kalau nak tempah apa2, pi situ je :D

Unknown said...

murah tuu...bole la try nt..nice info

Kisah Si Dairy said...

cantiklah t-shirt tu...boleh beli ker...

Nurfara Hani said...

rm15? murah nya.. insyaallah akan order dengan box creative

Unknown said...

mohon belanja aku satu weh ..
eh jap.. kau kenal aku lagi tak ni ? kahkahkah

Norliza Ab Ghani said...

baju i <3 blogging dah boleh tempah? kata lepas PRU nih.hihi

suri said...

jika dpt cetakan baju yang di idamkan best gak ni

Tengkubutang said...

header awk smart!

hai.. teman dari http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-fly-high.html

dieba khairuddin said...

murahnya boleh lha tempah lepas nie..hehehehe

sweetsour93 said...

terfikir juga nak buat. hihi. harga not bad :D

jie susanos said...

murah nya..leh try ni

naomei said...

murah betol tu dik...tapi sayangnya cik akak kat sarawak :)

FITRAH JAMIL said...

murahnye ok la nh

Miss N™ said...

murahnya....

Miss N™ said...

murahnya....

Unknown said...

murah hairy...nanti kalau menjadi...abg remy boleh ler tempah.....

boni kacak said...

wah.. ini sangat-sangat menarik...

NAL said...

memang terbaikkk...

Diana Rashid said...

biasa orang ambik 20 lebih kan..kalau 15 murah banyak dah tu..

Leeza Dayasari said...

Waaaa thumb up ... Mau support selalu gini

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

tuanseliper said...

manyak murah. nt ape2 boleh helloa lah

Orga said...

takper...pelan-pelan kayuh hery, ada idea nanti karang lah slow-slow, hehe...not bad jugak rege t-shirt ni, sekarang ni payah nak cari yang murah-murah...

AyueJean said...

Okay noted..
Kalau ada nak menempah bolehlah tempah nanti... =D

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah murahnya harga nya..;)

Yana Sakura said...

menarik2 :D nak baju tu..hehe..

*lama xsinggah sini..rindu lak..hiks! :D

suwara entertainment said...

akak pun sama ngan awk. nk update psl cuti2 ni, mmg amik masa. cuti2 ke cameron pun x abis2 update lg. kikikiki

nnt akak inbox awk, nk tny psl baju korporat

Mrs Velentine said...

MURAHNYA

inche hlovate said...

kalo nak guna ni one day nanti i cari u hery ye

Si Matatajam said...

Mmg murah tu..

Cik Fie said...

murahnya :)

Leeza Dayasari said...

ohh kad kawin ada.. ok ok.

maszull said...

assalamualaikum Hazwan Hairy...mmg terbaik la...;)

Anonymous said...

kain jenis ape ye?

Aqeelshirt said...

CARA MUDAH UNTUK REKA TSHIRT SENDIRI, MURAH DAN SEDAP DIPAKAI. LAYARILAH http://www.aqeelshirt.my UTK MAKLUMAT LANJUT. NIKMATILAH PENGALAMAN CARA TERBARU RAKYAT MALAYSIA MEMBELI TSHIRT.