Monday, September 2, 2013

CETAK BAJU TSHIRT MURAH

CETAK BAJU MURAH
Bagi korang yang nak buat Tempahan T-shirt atau Cetak baju dengan kadar murah serendah RM8.90!! korang boleh dapatkan segera dengan menempah di Tshirt printing IH. Harga termasuk baju dan design sekali, If korang ada design sendiri boleh juga harga boleh di runding mengikut terma dan syarat .

Sebarang pertanyaan korang tengok butiran di bawah ini..

Link FB :  TSHIRT PRINTING IH
No hp    : 0129047287 / 0123367702
Lokasi   : Main Office Sg Buloh & Damansara
Tempahan : Seluruh Malaysia.

Untuk lebih contoh boleh tengok dekat page TSHIRT PRINTING IH.


35 comments:

Dianaa said...

boleh lah ni kalau nak tempah apa2, pi situ je :D

Fendy said...

murah tuu...bole la try nt..nice info

Kisah Si Dairy said...

cantiklah t-shirt tu...boleh beli ker...

Nurfara Hani said...

rm15? murah nya.. insyaallah akan order dengan box creative

Berita Kaki said...

mohon belanja aku satu weh ..
eh jap.. kau kenal aku lagi tak ni ? kahkahkah

Norliza Ab Ghani said...

baju i <3 blogging dah boleh tempah? kata lepas PRU nih.hihi

suri said...

jika dpt cetakan baju yang di idamkan best gak ni

tenku butang said...

header awk smart!

hai.. teman dari http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-fly-high.html

dieba khairuddin said...

murahnya boleh lha tempah lepas nie..hehehehe

^^eKaTiKaH^^ said...

terfikir juga nak buat. hihi. harga not bad :D

Jie Susanos said...

murah nya..leh try ni

Nao Mei said...

murah betol tu dik...tapi sayangnya cik akak kat sarawak :)

FITRAH JAMIL said...

murahnye ok la nh

Cik Nur™ said...

murahnya....

Cik Nur™ said...

murahnya....

Remy hazza said...

murah hairy...nanti kalau menjadi...abg remy boleh ler tempah.....

boni kacak said...

wah.. ini sangat-sangat menarik...

NAL said...

memang terbaikkk...

diana said...

biasa orang ambik 20 lebih kan..kalau 15 murah banyak dah tu..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Waaaa thumb up ... Mau support selalu gini

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

bai baizura said...

manyak murah. nt ape2 boleh helloa lah

Orga said...

takper...pelan-pelan kayuh hery, ada idea nanti karang lah slow-slow, hehe...not bad jugak rege t-shirt ni, sekarang ni payah nak cari yang murah-murah...

AyueJean AJ said...

Okay noted..
Kalau ada nak menempah bolehlah tempah nanti... =D

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah murahnya harga nya..;)

Yana Sakura said...

menarik2 :D nak baju tu..hehe..

*lama xsinggah sini..rindu lak..hiks! :D

Sue-Rya Qistina said...

akak pun sama ngan awk. nk update psl cuti2 ni, mmg amik masa. cuti2 ke cameron pun x abis2 update lg. kikikiki

nnt akak inbox awk, nk tny psl baju korporat

Mrs Velentine said...

MURAHNYA

inche hlovate said...

kalo nak guna ni one day nanti i cari u hery ye

Si Matatajam said...

Mmg murah tu..

Cik Fie said...

murahnya :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ohh kad kawin ada.. ok ok.

Mas Zull said...

assalamualaikum Hazwan Hairy...mmg terbaik la...;)

Anonymous said...

kain jenis ape ye?

Aqeelshirt said...

CARA MUDAH UNTUK REKA TSHIRT SENDIRI, MURAH DAN SEDAP DIPAKAI. LAYARILAH http://www.aqeelshirt.my UTK MAKLUMAT LANJUT. NIKMATILAH PENGALAMAN CARA TERBARU RAKYAT MALAYSIA MEMBELI TSHIRT.