Saturday, September 7, 2013

HARI RAYA AIDILFITRI 2013


Dah masuk bulan lain baru sekarang kau nak update pasal hari raya ke hairy? kenapa tak update ja tahun depan kan senang..haha..Ini untuk aku sematkan memori di dalam blog aku. Btw lama xupdate story mory pasal cerita macam ni, semua gara-gara lappy rosak kena gerit dengan anai-anai la ni ! geram betul aku tau..

Back to tittle entry yea sayang.

Btw saya hazwan hairy dan keluarga nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kalau ada terguris hati dalam sedar mahupun tak, dan selama perkenalan dalam dunia blogging ni if ada salah cakap mahupun dari segi penulisan.Semoga kita dapat mengekalkan ukhwah sesama kita..
mak abah dan adik-adik
kami hero-hero..haha

Untuk raya ni aku rasa raya yang paling meriah buat keluarga aku, sebelum ni pun meriah juga cuma tahun ni meriahnya lebih sikit..Tahun ni kami sedondon pagi 1 syawal ini 1st time okeh kami sedondon sebab tu lah aku cakap meriah sangat.

tapi sebelah petang guna persalinan baru yang ditaja sendiri saja..haha.. Kami sekeluarga pilih maroon tuk raya tahun ni cuma aku ngan adik yang bongsu ja ada baju lain satu lagi so kami sedikit over..haha

Untuk tahun ni aku banyak raya dengan family untuk raya pertama ja lah, adik-adik dah besar so tak rasa macam sunyi sangat, dengan kawan-kawan aku raya juga cuma bukan raya pertama ja..hehe. Rumah pun dah siap 100% so bertambah raya lah kami tahun ni syukur sangat ke hadrat ilahi. Open house raya kali ni pun kami buat 2 hari berturut-turut dan kenduri kesyukuran alhamdulillah ramai yang datang kecuali korang..hehe


gambar ni semua dekat Instagram meh follow sini---> http://instagram.com/hazwanhairy#

Untuk next entry aku cerita yang lain plak lagipun gambar sangat banyak lah tuk tatapan semua..cewah!!.nanti aku BW korang semula terima kasih still support my blog...


23 comments:

Ahmad Zarif said...

haha.. nice la bro.. lame aku tak jenguk sini dh.

hafiz hafizol said...

ew gelinya baca entri nie.. *muntah. haha

gurau bro..


Btway, selamat hari raya. kau org terakhir kot aku ucap.

Kakcik said...

Dah nak masuk raya haji dah.... Hehehe

luqman zakaria said...

mmg sakan beraya..siap pagi lain..ptg persalinan lain pulak..hehe :)

Filzah Azzahra said...

kita adik beradik empat-empat perempuan :)

Bahrain Ramlan said...

raya dah habislah..semangat raya membara betol nie..hahaha

Norhasniza Khalid said...

merah semua.. selamat hari raya dari mama..

Budak Kampung said...

LAMANya xdtg sini...owh smua teruna la ni? ma xd kwn nk sembg dgn perempuan lagi la ni ek

Marou Apple Hijau said...

merah meriah raya tahun ni.
selamat hari raya aidil fitri dari BBL ye..

Entri Terbaru Di Blog: Besar Atau Terlalu Besar

Masha Meisters said...

hehe...pose macho nampak bro! hehe :-)

Vee Lea said...

Abg Hairy ikut muka ibu.. Hihihii. Semoga kembali aktif blogging. =)

Nao Mei said...

untungnya ada gambar raya...cik akak nie dik...mak aii terlupa pula nak ambil...adoi....hero semua ke dik....heroin tak de ke...:)

Aku Penghibur said...

wahh serba merah satu family :) happy family :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah meriahnya beraya tahun ni...:)

Cik Nur™ said...

dah habis hari raya Nur datang ni..tapi nak jugak wish selamat hari raya.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Bermaksud hery sibuk ... banyak bisnes.

Sally Samsaiman said...

business man mmg busy sgt! :)

[k]o{q}i[n] said...

raya aku tahun ni kureng skit....

Kesuma Angsana said...

amboi meriah sungguh raya ni yer !

diana said...

semua lelaki ke??banyak nak paki duit nih,..heheeh

inche hlovate said...

maroon..sya merah tahun ni hihi

Dianaa said...

dalam sehari 2 pasang baju? kalau FD ptg pakai tshirt dah. ekeke :D

Si Matatajam said...

Hensem adik akak berbaju Melayu ..