Monday, December 23, 2013

BOOKMARK KALENDAR 2014 HAZWAN HAIRY


BOOKMARK KALENDAR 2014 HAZWAN HAIRY


Bookmark kalendar yang aku nak tunjuk dekat korang ni adalah hasil design aku dan hadiah pemenang GA yang lepas, So kepada mereka yang menang tu tunggu lah sampai dekat rumah nanti hadiah tak seberapa uols. Terima kasih tak terhingga sebab sudi jenguk-jenguk blog aku ni walaupunnn aku lambat sikit datang blog hampa.

Bookmark Kalendar 2014 ni kalau korang nak order tu boleh lah tengok butiran di bawah.

Butiran :
FB              : Box Creative
Website      : www.ihcube.com
FB Aku      :  Mohammad Zulhairy
Whatsapps : 017-4223101

Box Creative juga menawarkan pelbagai lagi jenis perkhidmatan cetakan dan design di antaranya Name Card, Banner, Kad Kahwin, Bunting, Button Badge, Pocket Kalendar  dan sebagainya.

Bookmark Kalendar ni sesuai juga untuk gift perkahwinan bagi mereka yang mencari kelainan.



Link yang terdapat di bawah ni mohon bg detail secepat mungkin noh! thankz sebab tak pernah jemu-jemu datang walaupun ak tak sempat nak datang blog hampa..sobb

http://hafizhafizol.blogspot.com
http://www.santaileeza.com
http://sallysamsaiman.blogspot.com
http://vaneelea.blogspot.com
http://cahayacita2.blogspot.com/
http://cikpensil.blogspot.com
http://sweetsour93.blogspot.com/
http://www.dayangdeno.com/
http://maszull.blogspot.com
http://cammylia.blogspot.com/
http://erynsyaze.blogspot.com
http://kesumaangsana.blogspot.com
http://www.fatindiana.com/
http://nadiaradzif.blogspot.com
http://azstory311.blogspot.com
http://nurfara-hani.blogspot.com/
http://www.kisahsidairy.com/

Nama :
Alamat :
No hp  :

Di sini -----> Personal Blog Hazwan Hairy Dot Com

P/s : Fokus dan terus fokus dengan kerja !! Blog sebagai medium untuk kembangkan perniagaan..Usah peduli apa pun yang jadi dengan blog ini janji UV maintain..haha

20 comments:

Nurfara Hani said...

Cantik bookmark... Thanks hery. Dah hantar detail dahh..

Vee Lea said...

Laaa dapat jugak ehh?? Haha. Makasii.. Satgi hantar detail k. Ahak :)

Bahrain said...

Cantik bookmartk calendar tu...

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...alhamdullilah mama pun dapat juga yer mekacih hh...;)

hafiz said...

eh, blog aku ke yg atas sekali tu ? haha.


tanjat boboi. Thanks hairy.

Sally Samsaiman said...

aiyark! sorry lmbt tengok...thanks in advance HH :)

Pha Is said...

pergh.. style bookmark tu...

Cik Nur™ said...

ehh..link blog nur adalah...!

Murah rezeki nur..jap nak bagi detail.hehehe

thanks yea!

Engku Muzahadin said...

Tahniah yg mnng smua ;)

azizah :) said...

cantikkk! untunglah sape yang dapat tu..hehehe

Leeza Dayasari said...

terima kasih..... :-0

blog-tips-kurus said...

kita tak dpt ke? hihi!

btw, Bahayanya Wanita itu best sangat! :-)

Nasuha said...

Jom join Segmen Bloglist 2014 NasuhaNass ini. Syarat amat mudah.
Segmen Bloglist 2014 NasuhaNass

rabiatul adawiyah said...

wah dapat pocket calenda daRi hh,,:)
seronoknya mereka..

QasehnyaRania said...

tima kasih.
alhamdulillah le uv masih maintain..

^^eKaTiKaH^^ said...

ehem ehem, kite tersenarai la. hehe. DONE bg details. always support HH (Y) :D

Leeza Dayasari said...

sibuk kerrrr hh... :-)

Nuriesya Nadia said...

Hikss baru perasan kita pun masuk list. Dah hantar details dah HH. :D

shasha yacob said...

wahh,, baru lagii. tahun lepas punya kelander masih melekat kat dinding bilik i haha.

ayut said...

Mesti nnt dpt calender hery...ayut dh lme xberjln sini...xtsenarai dh hihihi