Sunday, December 15, 2013

AIM20 LEBIH INDAH DATO SITI NURHALIZA


LIRIK LAGU LEBIH INDAH DATO SITI NURHALIZA 



( Terus tekan link Youtube sini dah tak boleh yea )

Pelangi..
Terlihat tika adanya
Titisan hujan begitu resam alam
Perlu ada kepelbagaian
Cabaran dan dugaan
Membuat hidup lebih indah

Di sekelilingmu ada dinding dinding 
Yang menghadangi dan menghalangi
Di sekelilingmu ada laut laut 
Yang menghampiri dan merintangi
Jiwa serta raga 
Cinta jiwa cinta
Kau harunginya
Kau harunginyaa...

Umpama
Purnama jingga
cantiknyaaa di langit senja 
Warnanya yang tercipta dari debu zarah udara
Mengajar hidup kita ragam tak menghasil yang indah


Di sekelilingmu ada dinding dinding 
yang menghadangi dan menghalangi
di sekelilingmu ada laut laut 
yang menghampiri dan merintangi
jiwa serta raga 
cinta jiwa cinta
kau harunginya
kau harunginyaa...

Tiada yang mustahil di dunia
Segalnya mampu ditawan
Sejauh mana kemahuan
Demi ke sanaaaa.....


Di sekelilingmu ada dinding dinding 
yang menghadangi dan menghalangi
di sekelilingmu ada laut laut 
yang menghampiri dan merintangi
jiwa serta raga 
cinta jiwa cinta
kau harunginya
kau harunginyaa...

Lagu lebih indah yang di sampaikan oleh Dato Siti Nurhaliza pada malam Anugerah Industri Muzik 20 AIM20 baru-baru ini yang memukau penonton dengan kelantangan vokal Dato Siti di iringi persembahan yang simple.

#POWER


11 comments:

^^eKaTiKaH^^ said...

Jom layan ~~ hehe

Hafiz Hafizol said...

best lagu nie.. selalu pasang dalam bilik, sing along... hahaha..

Kesuma Angsana said...

saya suka lagu ni & sesuai sgt dgn voal tok T terbaiklah !

Wana Owen said...

rugi x dapat tengok performance dato' siti time aim last week.=(

Liza Licha said...

tak sempat tengok. haha.. ruginya

Leeza Dayasari said...

amboi amboi amboi hh.....

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....memang terbaik...:)

Aku Penghibur said...

best jugak lagu nie ^_^

Cik Nur™ said...

suka lagu ni..!
best..!!

nendi said...

nice song.. suka sekali lagu ni

azizah :) said...

best lagu ni... suka dengar!