Wednesday, December 4, 2013

TSHIRT KENANGAN PIALA MALAYSIA 2013 PAHANG DARUL MAKMUR


TSHIRT KENANGAN PIALA MALAYSIA 2013 PAHANG DARUL MAKMUR

Tahniah diucapkan kepada negeri Pahang kerana menjuarai Piala Malaysia 2013. Sebagai kenangan kemenangan tersebut tshirt pahang dikeluarkan untuk simpanan semua. Stok adalah terhad !!





- RM38.00 inc postage ( Pos laju )
- 100% cotton
- XS - XXL 
- lembut dan ringgan
- warna hitam dan kuning sahaja

Hubungi 
010-234 7548 ( msj, call )
ihcube.ent@gmail.com
FB : Tshirt printing IH

Sebarang pertayaan boleh segera menghubungi no di atas. Untuk korang yang nak borong baju ni harga  borong menarik menanti anda.

#SHARE

13 comments:

Leeza Dayasari said...

pergh..... tebaik...

Leeza Dayasari said...

pahang hebat juga...

Vee Lea said...

Tok tok tok! Nak jemput Hery join segment Vee ni :D Tak pasti Hery dah join ke blm, kalau belum, silakan join. Itu pun kalau sudi. Kekeke :D

Blogger's Birthday Segment

Aku Penghibur said...

wahhh cantik tu ^_^

Cik Nur™ said...

cantikk. :)

Sukma Haron said...

simple dan menarik.....

Hafiz Hafizol said...

smart nye..

Leeza Dayasari said...

hery bila free? ada hal nk minta tolong...

KorN said...

nak komen kat box tp dah xde. nampak x dah lama aku x ke mari. act there have sumthing blurry on your header... if compare wif previous... got it?

Mama Darwiish said...

Salam jempot join yer....
51 hadiah hot utk dimenangi

http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

^^eKaTiKaH^^ said...

Go pahang go. eh? hehe

deno said...

tshirt ganu? ehehe