Wednesday, January 1, 2014

NURKILAN SELAMAT TAHUN BARU 2014


SELAMAT TAHUN BARU 2014 


Sekejap sangat masa berlalu 2013 sudah pun melabuhkan tirainya bermacam-macam kenangan pahit dan manis dalam tahun 2013. Syukur alhamdulillah di beri kesempatan untuk menikmati tahun 2013.

2013 banyak meninggalkan 1001 kenangan dalam diri aku, jatuh bangun aku dalam tahun 2013 sangat memberi cabaran untuk aku terus berusaha untuk mencapai apa yang aku hajati..

Terima kasih ya Allah kerana beri peluang kepada ku untuk teruskan kehidupan yang mencabar dengan liku-liku yang penuh dengan dugaan dalam kehidupan. Terima kasih kepada family mak abah yang banyak bagi semangat untuk along, beri peluang itu ini melayan kerenah anakmu jasamu ku kenang sampai akhirat.

Terima kasih juga tak terhingga kepada Along yang banyak sangat membantu untuk aku gapai apa yang aku impikan. Dengan dorongan, semangat, pertolongan buat aku terus bangun dan berjuang untuk terus mencari rezeki. Kita sesama berusaha untuk 2014 yea.

Terima kasih sahabat , kawan-kawan yang banyak menceriakan hidupku.

2013 banyak menguji aku tentang kehidupan & pekerjaan di awalnya penuh dengan ujian tapi tak semestinya bila anda gagal anda terus gagal selamanya kan. Biarkan kenangan pahit berlalu pergi yang pahit kita ketepikan yang manis kita utamakan.

2014 akan aku manfaatkan masa sepadat yang mungkin bagi aku meneruskan apa yang aku hajati demi untuk berjaya dalam kehidupan untuk menjadi orang yang berguna. Nak jadi orang yang berpegang pada ilmu agama ,di murahkan rezeki olehNya, jadi orang yang berjaya dalam kehidupan serta pekerjaan, orang yang di senangi di kalangan sahabat dan kawan-kawan dan semestinya orang yang bersemangat waja untuk menempuh 2014.
2014 Berganjak lagi umur ku..ekeke...
koleksi Instagram punya : hazwanhairy 
Terima kasih sudi baca entry ni sampai habis terima kasih semuanya.. hehe

SEMOGA TAHUN 2014 LEBIH BERMAKNA BUAT DIRI KITA SEMUA
BIARKAN KENANGAN 2013 TERSEMAT DALAM DIRI KALIAN
BUANG BUKU LAMA BUKA BUKU BARU

ALL THE BEST

KEPADA KORANG SEMUA READERS, PENGOMEN, FOLLOWERS



BLOG HAZWANHAIRY.COM



22 comments:

Nurfara Hani said...

Happy New Year hazwanhairy..

Mia Kassim said...

Selamat Tahun Baru 2014!

ZWAN SABRI said...

Semoga segala azam dan harapan tahun 2014 akan termakbul.. amin..

nur emilya said...

Selamat semuanya :)

nur emilya said...

Selamat semuanya :)

Ummi Kami said...

As salam..

Selamat menyambut Tahun Baru 2014Masihi semoga Hazwan sentiasa ceria dan kehidupan yang dilalui bertambah hensem dari wajah yang sedia tampan....dari Kak Ummi.. ^^

Sally Samsaiman said...

Yeay! HH makin tua...hahaha... :D

Selamat Tahnun Baru HH!! ^_^

^^eKaTiKaH^^ said...

Happy New Year :D
Eh, umur berape erk? hihi

Leeza Dayasari said...

all da best kat hh juga

superVEE said...

Happy new year, bro! God bless ;)

Cik Nur™ said...

selamat tahun baru.. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat tahun baru...:)

NIA SI DRUMSTICK said...

happy new year hazwan!!! semoga jd blogger meletopzz 2014!! hehehe n semoga tecapai la hjt2 tu ek..

KakNi Sihat Cantik said...

Selamat tahun baru 2014 Hazwan Hairy!!! Nanti ajarlah saya macam mana nak naik kan ranking blog, search engine tak jumpa lagi blog saya... hu hu hu....

KorN said...

happy new year. smoga tahun 2014 ni lebih bermakna.

Bahrain said...

Selamat tahun baru 2014.

diana said...

buku lama pun banyak 0 lagi nih..cemana tu??heheh

belogisam said...

selamat tahun baru hh

deq noor said...

selamat tahun bru.. :)

ctk said...

selamat tahun baru.....sila kawen cepat2...haha

shasha yacob said...

selamat tahunn 2014 ! semoga kita bertambah comel di tahunbaru nih HH hehehe

ayut said...

Salam tahun baru hery....amin..moga bjya utk thun 2014..