Wednesday, December 4, 2013

SENARAI PENUH PEMENANG GIVEAWAY TSHIRT PRINTING IH BY HAZWAN HAIRY


Senarai penuh pemenang giveaway Tshirt Printing IH by Hazwan Hairy yang telah berlangsung selama 2 minggu yang lepas. Terima kasih tak terhingga kepada 182 peserta yang sudi support dan meriahkan giveaway ni. Di harap lepas ni korang boleh support lagi GA yang bakal menyusul dengan hadiah yang lebih menarik.

Kepada semua pemenang tahniah di ucapkan dan kepada yang tidak berjaya cuba lagi nanti okeh..Korang memang sempoi!! Terima kasih banyak-banyak..

Mereka yang berjaya dengan di random adalah

5 KEYCHAIN KRABI

80. http://akuorangkecilengkauorangbesar.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
116. http://www.fatinalyaa.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
70. http://www.papablogger.my/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_14.html
55. http://farafirhana.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
90. http://www.nieynasakinahza.my/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

2 FRIDGE MAGNET
173. http://syazwaninorzin.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
113. http://amirahamer.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

20 BOOKMARK KALENDAR 2014 BY HAZWAN HAIRY

112. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
159. http://stuffyies.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
28. http://penabuluayam.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_13.html
73. http://sayanurazu.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
25. http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
176. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
65. http://ibunoey.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
177. http://www.ainizakaria.my/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
180. http://applehijaulife.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
144. http://nursyazana26.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
11. http://siszetty.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
117. http://invisiblenote.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
20. http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
166. http://azminanordin.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
110. http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
163. http://myname-ly.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
17. http://pening-pala.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
172. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
182. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
71. http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html
Detail :
* Nama
* Alamat
* No hp
* No / Hadiah menang

Pm ke fb ------> Mohammad Zulhairy ||
Pm ke Fb like ----> Personal blog | Hazwan Hairy Dot Com

Tuntutan hadiah akan di beri masa selama seminggu selepas tarikh di umum kan iaitu 4hb-11/12/2013. Jika anda lewat beri maklumat yang saya nak kami akan Random kembali untuk cari pemenang lain. Hadiah tidak boleh ditukar dan keputusan adalah muktamad.

Senarai Peserta boleh Blogwalking mereka ---> Senarai peserta Giveaway

Terima kasih banyak-banyak kepada shida sebab banyak tolong..hehe ---> Dunia Sebenar Shida
TERIMA KASIH SEMUA !!!

30 comments:

Nurul Atiqah said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

bai baizura said...

alooo mencik ah cemana boleh trlepas giveaway ni. adekah krn terlalu busy. hokhok

Leeza Dayasari said...

hooooo tak sangkut lah pulak. heeeeee

Maru Maru :3 said...

Tahniah pemenang ^^

Vee Lea said...

Tak menang. Nak nangis T_T

PakcikLie PCL said...

Tahniah kepada para pemenang..dan syabas buat penganjur juga.

Oshin Kecik said...

X menang ... wuuuuu

inche hlovate said...

sikit lgi nak kena hahah tahniah pada pemenang

Kesuma Angsana said...

tahniah buat pemenang semua !

Lea Azleeya said...

Tahniah kepada yang berjaya.. :)

Syuhada Salleh said...

tahniah sume!

Nuriesya Nadia said...

Alamak ! Takde luck pulak. :D

Incik Zarif said...

Alhamdulillah.. masuk dalam senarai pemenang. Rezeki2. Hehehe thanks bro hairy

Incik Zarif said...

Alhamdulillah.. thanks bro hairy.. tak sangke plak menang. Hehehe

Sukma Haron said...

tahniah buat semua pemenang.....

dilaella Ella said...

tahniah semua pemenang :)

Cik Nur™ said...

tahniah buat semua..!

Nur Razlinda said...

ohh,, tidak bertuah la pulak.. apepon tahniah kepada semua pemenang :)

Fatin Diana said...

tahniah semua! :D

IbuNoey said...

al-hamdulillah..ada terselit nama sebagai pemenang..dapat 20 BOOKMARK KALENDAR 2014 BY HAZWAN HAIRY..tqvm..

tahniah kpd pemenang-pemenang yg lain..;)

Invisible Me said...

Tahniah semuanya. Alhamdulillah :)

afief nordin said...

Beria-ria aku masuk tapi tak menang..buat penat typing je..hahaha..pape pom congrat yang menang tu..

afief nordin said...

Beria-ria aku masuk contest nie..buat penat typing je..last-last orang lain jugak yang menang..hahaha...pape pom congrat yang menang tu expecially baju GEEK tu..haha..

Sally Samsaiman said...

alaaa...kita tak menang.. :(

Kenit Cinonet said...

alhamdulillah .... details kenit dah antar kat FB, mohon check ya (^_^) tq

Bahrain said...

Salam singgah sini,
baru tahu menang contest..
Tahniah kepada semua pemenang.

^^eKaTiKaH^^ said...

takde rezeki. tahniah pada mereka yg menang. hehe

deno said...

alahai dalam ramai2 nama dneo tak lekat... hehe

Shida Radzuan said...

sama2 herry..tahniah semua pmng :)

QasehnyaRania said...

NO 112 MEREPORT. hihi
ni alamat akak.. nti delete je jgn publish . tima kasih dik:-)

Suidah binti Ahmad
Blok E-1-3,
Kuarters Desa Setia Wira,
Jalan Buku 5,
Kg. Dato Keramat,
54000 Kuala Lumpur.