Thursday, December 12, 2013

PELANCARAN PERTANDINGAN FESYEN IKON SUDZEK D COLLECTION


Majlis Pelancaran Pertandingan Fesyen Ikon Sudzek d Collection telah berlangsung di Restoran Jonny's Kompleks Membeli-belah Selayang Mall baru-baru ini dan turut di hadir barisan artis seperti Zed Zaidi, Jepp Sally, Katty Azian, Norlia Ghani dan ramai lagi. 


Tujuan Pertandingan Fesyen Ikon Sudzek d Collection ini adalah untuk mencari Fesyen Ikon pakaian Sudzek d Collection untuk di peragakan kepada orang ramai. Majlis pelancaran Pertandingan Fesyen Ikon Sudzek d Collection ini berjalan dengan lancar dan turun hadir pihak media dari Melodi, RTM dan Astro Awani. Sudzek d Collection di miliki oleh Suzaidah Binti Kammadruddin.Pertandingan Fesyen Ikon ini bakal diadakan oleh Sudzek d Collection bertempat di Selayang Mall pada 28 dan 29 Disember 2013 . Kepada yang berminat untuk menyertai pertandingan ini boleh segera PM Sudzek d Collection di SINI dan untuk mengetahui maklumat lanjut mengenai pertandingan ini boleh baca di SINI .

Jangan lupa ea kepada korang yang berminat boleh meriahkan Pertandingan Fesyen ini pada tarikh yang telah ditetapkan di atas dan lokasi yang sama..
P/s : Entry ni aku just tolong promote sahaja tolong pemilik blog Santai Leeza 
Kepada korang gadis-gadis blog yang nak join dan pergi nanti boleh PM beliau okeh!! Tolong menolong dalam dunia blogger boleh membantu anda juga..wahhh..

Pic semua dari ------> Santai Leeza Dot Com3 comments:

Unknown said...

tak kreatif nak design baju.kalau x,boleh join.=)

MalizaMah said...

thx u...

Miss N™ said...

sesiapa yg berbakat tu, sila2 la join.. :)