Wednesday, November 20, 2013

VIVO AMERICAN PIZZA & PANINI


Vivo American Pizza & Panini
Live with passion

Hari ni nak berkongsi dengan korang satu restoran yang di kenali sebagai Vivo American Pizza & Panini. Sebelum ni pernah juga tengok restoran ni tapi tak pernah makan , baru-baru ni tengok flyer dia macam best ja terus cuba dekat One Utama.

Tempat dia sangat tenang dan selesa untuk semua pelanggan di tambah pula dengan menu yang sangat meriah untuk korang pilih. Dari menu yang biasa-biasa sehingga lah yang luar biasa sedapnya. Bila korang tengok pasti akan rasa macam semua nak makan  kalau nak rasa boleh lah cuba nanti.





Harga yang sangat berpatutan dan mampu untuk semua lah nak kata mahal sangat tu tak de lah sangat . Yang pasti makanan semuanya halal yea jangan ragu-ragu sebab menu dia banyak macam dekat pizza hut bezanya cuma di vivo American Pizza & panini ada pelbagai menu yang korang jarang makan.



kalau nak tengok outlet boleh klik sini ----> http://www.vivopizza.com/

Selamat Mencuba !!!

16 comments:

Kongsi Blog said...

wow.. look delicious :D the pizza ,.nyum-nyum

Haidil Salam said...

Sedar tak sedar dah mengalir air liurnya..hehehe :)

Nadia Farhana Ismail said...

terliur tengok makanannya :D

azasuhaiza said...

nampak sedap.

Fatin Diana said...

One Utamaaaaaa! Rindu nak lepak sana. haha
macam sedap je tengok pizza tu, topping dia mampat tu. geram tengok

Nuriesya Nadia said...

Walaupun baru lepas lunch , bila tengok gambar ni. Terus lapar tu memuncak. Y____Y

Kesuma Angsana said...

mmg nampak sedap bolah dicubalah

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah nampak sedap semuanya terasa lapar la perut ni...;)

Vee Lea said...

Me I want :(

msredcheesecake said...

tengok pizza...nak makan pizza....

Nurfara Hani said...

make me hungry...

Aku Penghibur said...

wahh nampak sedap ..jadi teringin plk

KakNi Sihat Cantik said...

boleh cuba next trip ke One Utama. tq for sharing.

Cik Nur™ said...

kecer liurnyaaa!

Wan Ahmad Izudean said...

lapar pulak...

bergaya amerika la ni...haha

Sally Samsaiman said...

kenapa nampak macam sedap sgt -__-''