Monday, November 11, 2013

GAMBAR BENCANA TAUFAN HAIYAN DI FILIPINA


Gambar selepas berlakunya taufan Haiyan di Filipina yang meragut hampir 10 ribu nyawa dan menyebabkan ramai penduduk kehilangan tempat tinggal . Taufan paling dasyat yang membadai Filipina beberapa hari lepas.







pic : credit to member fb yang copy kat mana pun tak tau..wakaka..

Untuk tempahan Tshirt serendah RM8.90 harga terus dari kilang tengok sini --->TSHIRT PRINTING IH

10 comments:

noorhaidaz eyda said...

Innalillahiwainna ilai hirojiun.... jauhkan la bencana mcm ni dr Malaysia Ya Allah...

Vee Lea said...

Haiyuan laa.. Haha. Btw, nama taufan ni hampir sama lak ngan nama tuan blog; Haiyuan Hairy. Haha. GURAU JA OKEY :P Btw, this is the no 5 worst typhoon in the world, mana tak cmtu jadiknyaa. Kesian dorang. Now even the malls are being robbed because org cari makan. Hmm..

Cik Nur™ said...

YaAllah...
Moga Allah lindungi bumi kita..
Amin..!

PearlVelvet SueQys said...

salam singgah pagi membaca!

Kesuma Angsana said...

jauhkanlah bencana seumpama ini dari kita semua yer !

diana said...

maam kena stunami..kan???

Bahrain said...

seram tengok, minta dijauhkan dari perkara macam ni di negara kita.

Sally Samsaiman said...

subhanaAllah...kesian kat dorang...

Nurfara Hani said...

ya allah. dugaan untuk mereka.

ayut said...

sungguh menyayat hati...moga mereka mampu bgun semula slpas dugaan yg melanda,,,,