Saturday, November 30, 2013

SENARAI HADIAH GIVEAWAY TSHIRT PRINTING IH



SENARAI HADIAH GIVEAWAY TSHIRT PRINTING IH

Di sini saya senaraikan hadiah penuh untuk Giveaway Tshirt Printing IH by Hazwan Hairy yang tengah berjalan sekarang ni dan akan tamat lagi beberapa jam saja lagi. So kepada korang yang belum join lagi boleh segera klik link di bawah :

2 HELAI BAJU GEEK
1 HELAI TSHIRT SUPERMAN
1 HELAI TSHIRT I LOVE BLOGGING
5 KEYCHAIN KRABI
2 FRIDGE MAGNET

20 BOOKMARK KALENDAR 2014 BY HAZWAN HAIRY
Sedikit maklumat untuk korang yang join ni Giveaway ni. Diharap korang dapat alert dengan keputusan yang akan di keluarkan pada Rabu , 4/12/2013 . Tuntutan hadiah akan di beri masa selama seminggu selepas tarikh di umum kan . Jika anda lewat beri maklumat yang saya nak kami akan Random kembali untuk cari pemenang lain. Hadiah tidak boleh ditukar dan keputusan adalah muktamad.

Pemenang akan di umumkan di blog dan juga akan di paste di page Personal Blog hanya entry sahaja yang akan di paste. Itu saja maklumat tambahan untuk entry ni. 

Yang memberi sokongan jutaan terima kasih buat korang dan yang belum join lagi boleh cuba rezeki anda dengan klik link di atas tadi.


SEMOGA BERJAYA ...

12 comments:

Sally Samsaiman said...

baik! dh note dlm kalender..hahaha :D

mawar berduri said...

Alamak..kena masa bercuti lak tu..huhu..dahlah kat kg line mcm hampeh..huhuhu

Nurfara Hani said...

agak2 menang tak ye..

Nao Mei said...

hihi...insyaAllah...melekat satu hadiah tu kan best..hahaha...doa dapat tshirt ok gak..hihi

Si Matatajam said...

Bestnya hadiah GA Hery.. Sori tak dapat join GA Hery yek.. Hope success selalu..

Cinta Misteri said...

wahhh...hebat tu hadiahnya

Sukma Haron said...

ok..akak kena alert ....thanks

Leeza Dayasari said...

GEEK FOR ME PLZ... heeeeeeeeeeeeee

Mama Darwiish said...

uyooo best tu...mudahan rezeki ada la yer...amin hehehe

ayut said...

Ok..msuk dlm kalender..mne tau mng.hihihi

Cik Nur™ said...

bestnya hadiahh..!

miz ruha said...

alert, jangan tak alert... ^_^