Thursday, November 21, 2013

PERSONALITI MENGIKUT JENIS DARAH


Untuk entry hari ni sumber nya dari facebook saja sambil kerja sambil online sambil cari rezeki, sebab hari ni gua busy sangat tak sempat nak menaip menggunakan idea sendiri. So apa yang menarik di mata aku hari ni bila online fb adalah tentang personaliti mengikut jenis darah.

 Di sini korang boleh lah bandingkan betul ka tidak personaliti @ sifat  korang dengan darah korang.


Gua punya lah boleh di katakan semuanya betul lah kot..hahaha...Korang rasa yang mana? dan apakah jenis darah korang ..

#SUKASUKA

20 comments:

mawar berduri said...

huhu...ehh..sama lah..keh3...

afief nordin said...

kadang-kadang betul la jugak. kadang-kadang benda nie tak betul jugak dan tak boleh percaya 100%. hehe

Adam Faiz said...

Ada persamaan,darah O haha...

Cik Puan Fadli said...

ada yg betul, ada yg salah...btw, tq for sharing...

Incik Zarif said...

Aku punye lbih kurg la.. hahaha

Nuriesya Nadia said...

Errkk ! Darah kita darah jenis apa daaaa. Y____Y

Nur A.Z said...

sabar tu mcm tak je untuk drh o. haha

Mrs Velentine said...

kak punya pun betul

Wana Owen said...

macam kena je personaliti darah AB ngan saya.hihihi...

Aku Penghibur said...

acik jenis darah AB :)

IbuNoey said...

Darah A tapi bab penyabar tu,susah sikit nak kata..;)

PakcikLie PCL said...

pcl puna O+ ..haha caman tu ?

Vee Lea said...

Tepat benar cun! Hahahaha. Darah Vee jenis Z. Ahaks. Biarlah rahsia. LOL :P

inche hlovate said...

tak thu darah jenis ape..nak pi check pun takut haha

Invisible Me said...

Tak sure darah jenis apa.. Kompius.

Scha Aryana said...

Darah 0.. Ada 2,3 yang tak sama. ehehe

Cik Nur™ said...

sebeanrnyakan, nur sendiri kurang pasti nur ni darah jenis ape..huhuhu

Fatin Diana said...

tak tau jenis darah FD ni apa. haha
tapi macam A cuma part bijak bergaul tu macam tak kena je. hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...info yg menarik ni..;)

ayut said...

Ad btul yer...tp ikut jgk persekitaran..mgkn personaliti blh brubah...