Tuesday, November 19, 2013

TSHIRT I LOVE RUNNING MAN


Kepada peminat-peminat Running man di sini ada satu jenis Tshirt yang nak tunjuk dekat korang. If korang nak buat koleksi Running Man boleh lah segera mendapatkannya di Penelope Store. Tempahan adalah Pre order mengambil masa seminggu untuk stok siap.


Detail 
Saiz Unisex         : XS- 3XL
Saiz Ladycutting  : S-XL
Saiz                    : Asia ( Untuk ukuran blh PM )
Warna                : Putih or etc 
Jenis kain            : 100%  cotton 

Harga  : RM 30 / pcs
             RM 55 / 2 pcs
             RM 100 / 4 pcs 
            ( Harga termasuk Pos laju )
Facebook : PENELOPE STORE
Untuk harga borong boleh  terus PM 0174223101

Terima Kasih...

13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

peminat filem running man mesti nak ni hh...

duniafana said...

saiz range asia ke europe?

Leeza Dayasari said...

waaaaaaa demam running man lah skrg nie.

Ayu azmir said...

Wahh tishirt running man

Nao Mei said...

Cantik baju

PakcikLie PCL said...

tentu anak saya Hanis suka kalau dia dapat buat koleksi..

Sally Samsaiman said...

CNBLUE takde ke..? hehehe :D

KakNi Sihat Cantik said...

anak saya minat sgt ni. blk rumah kang nak tanya dia. terima kasih berkongsi info.

Vee Lea said...

Aaa thanks for the info!! :D

Kesuma Angsana said...

hehehe cantik sgt !

Cik Nur™ said...

wahh,..bestnya..running man..!

Fatin Diana said...

RM!!! haha
nanti FD join GA hery tau. nak join last minute :D

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah peminat running man mesti nak beli nyer..:)