Sunday, November 11, 2018

RAHSIA DAUN SIREH DAN CARA MERAWAT MASALAH BAU BADAN

CARA MERAWAT MASALAH BAU BADAN | CARA ATASI MASALAH BAU BADAN | SABUN UNTUK HILANGKAN BAU BADAN | RAHSIA DAUN SIREH 


Tahukah anda , sireh mempunyai perlbagai rahsia yang menakjubkan kepada manusia. Salah satunya ia bagus bagi merawat masalah bau badan.


Rebus 10-15 lembar daun sireh dan satu senduk teh garam dalam 4 gelas air hingga tersisa dua gelas sahaja, minum air rebusan sireh 2 kali sehari untuk mendapatkan hasilnya.

Tapi sanggup dan rajin kah anda untuk melakukanya masa kini? Di sini kami nak perkenalkan sabun Xtra Hygiene sabun viral nombor satu yang dapat membantu mengghilangkan bau badan , kerana daun sireh juga merupakan bahan kandungan yang terdapat dalam xtra hygiene.

Selain daripada itu pelbagai kebaikan sabun xtra hygiene yang anda perlu tahu dia antaranya adalah mengurangkan masalah kegatalan pada tubuh badan , masalah jerawat, panau , kurap, ruam , kelemumur kepala, ketiak hitam , leher berdaki.. Dari kulit kepala , kulit badan hinggalah kepada masalah permasalahan kuliy dapat di selesaikan.

Ramai pengguna xtra hygiene repeat order kerana hasil yang memuaskan. Paling penting mendapat kelulusan KKM dan harga yang mampu milik. Di bawah merupakan beberapa testimoni pengguna yang sudah mencuba dan mendapat hasil yang mereka inginkan.Untuk lebih testimoni boleh terus ke instagram di bawah.

Pertanyaan & testimoni pengguna boleh klik link di bawah.
Instagram : Xtrainchdamansara
Whatapps : 0146144789 
Cod : Damansara & Sungai Buloh


Boleh klik tajuk di bawah untuk info selanjutnya

SABUN UNTUK HILANGKAN KEGATALAN , KURAP, PANAU DAN MASALAH KULITUntuk review produk di blog dan instagram?
klik link di bawah..

Email: hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : hazwan hairy 

No comments: