Wednesday, February 5, 2014

SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014


SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2014 | #SBB2014 | #SBBYEOS2014

SBB 2014 kembali , kali ni berkesempatan untuk hadir majlis terbesar blogger yang juga merupakan tahun ke 2 sejak berjinak-jinak dalam dunia blog . Tahun ni Yeos Malaysia merupakan penaja utama dan di khabarkan pelbagai acara menarik menanti anda yang hadir untuk event ini.

 http://sbb.my/?affiliates=35f4a8d465e6e1edc05f3d8ab658c551

Kepada korang yang berkesempatan tu boleh lah segera hadir untuk event ni. Dalam masa yang sama kita sebagai blogger yang baru ni sedikit sebanyak akan dapat sedikit ilmu untuk memantapkan blog dan stategi untuk meningkatkan pengunjung di blog. 

penaja utama

Panel hebat untuk tahun ni adalah Ben Ashaari , Redmummy , Shafie Bustan dan juga blogger selebriti Zarul Umbrella. Panel ini lah yang akan berkongsi dengan anda semua tentang dunia blog ini. Jadi apa tunggu lagi boleh segera klik banner untuk daftar or klik link di bawah


Butiran Event
Lokasi : Saloma Bistro Jalan Ampang
Tarikh  : 8 March 2014
Masa   : 10.00 pagi - 5.30 petang

Hadiah cabutan bertuah yang menarik menanti anda yang bertuah untuk majlis ini dari penaja utama. Macam-macam hadiah ditawarkan,jadi segera lah membuat pendaftaran lebih lanjut boleh klik ---->PENDAFTARAN SBB2014


Tahun ni saya sorang lagi pergi untuk event ni tapi tak mengapa sebab dekat sana nanti akan kenal blogger-blogger yang dulu dan yang baru. Almaklumlah sekarang dah kurang aktif tapi still nak join juga..hahaha..
sapa yang pergi tu Pm tau ..


Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014


23 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...seronoknya dpt join sekali...teringin juga nak ke sana tapi masih x tahu jadi ke tidak...:)

Nuriesya Nadia said...

Alaaa baru target nak join. Ada wedding pulak. Y___Y

Irwan Alessa said...

jumpa di sana bro.. :)

[k]o{q}i[n] said...

Xpenah lagi join event2 cenggini walaupun dh lama berblogging

Kakcik said...

InsyaAllah mak akan berada di sana nanti. :)

Farah Waheda Wahid said...

HH kita jumpa di sana nanti...agak2 dapat cam akak tak??? ekekekeke...

Sally Samsaiman said...

HH! nnt jumpa dengan sally kat sana tau!! kita geng! kak mia, kak farah pun ada :)

nabila biela said...

insyaAllah akan join

amal said...

inshaAllah pegi. dapat free ticket

amal said...

inshaAllah pegi. dapat free ticket

Kesuma Angsana said...

x pernah berkesempatan join event2 macam ni hehehe

ayut said...

Jln ampang la plak..cane tu....

Azwar Syuhada said...

Bestnya kalau dapat join.. Nak ke sana seorang memang tak dapatlah..hahaha xD

TiranaAduka said...

Salam.....
seronok ni .....ramai yang hadir...
IUnsyaAllah kalau ada kelapangan TA turun Padang....

TiranaAduka said...

Salam.....
seronok ni .....ramai yang hadir...
IUnsyaAllah kalau ada kelapangan TA turun Padang....

Kisah Si Dairy said...

wow..bestnya bila dapat dating....hehehe...have fun semua yang pergi tu..

deq noor said...

jumpa kat sana nanti... insyaAllah... :)

Diyana Hani said...

bestnya la...hem..tak dapat p

MyCherita said...

salam ukhwah salam perkenalan ..singgah dan follow disini dari
http://thescreammer.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..mesti meriah kan..nak join tapi keadaan x mengizinkan je. segan pun ada sbb kita newbie je. blogger lain semua dah otai2..

Cik Nur™ said...

bestnya..!

onlajer said...

kena pergi juga lah ni gayanya

QasehnyaRania said...

baru nak tnya kat ig hairy pergi ke tak. hihi.
akak, baru dok berkira kira nk join juga. sbb dh dekatkan.. cma takut situasi x mengizinkan sbb x brpa nk sesuai duduk lama lama di tempat berhawa dingin. hukhuk