Tuesday, February 11, 2014

PAYMENT NUFFNANG



Lama rasanya tak update pasal nuffnang tak sempat nak puji-puji nuffnang maaflah lah en nuffnang oi . Terima kasih lah dekat nuffnang sebab masih lagi bagi selonggok dua longgok BE untuk blog hazwanhairy.com ni walaupun jarang update.

Cheque dari nuffnang ni rasanya baru sekali aku update padahal dah lebih 6 kali cash out selama 2 tahun kenal nuffang. Setiap 3 bulan tempoh untuk aku cash out payment dari nuffnang kadang-kadang tu 5 bulan sekali. Kumpul duit masa depan katanya kena lah buat macam tu kalau cash out lepas cukup amoun ja kang tak nampak plak hasilnya kan.

Syukur Alhamdulillah berkat dari blogging ni boleh lah sedikit sebanyak tampung duit makan , jalan-jalan dan beli mana yang berkenan.Kepada en nuffnang terima kasih lagi sekali untuk cheque ke 6 ni eaa cheque 2-5 tu tak sempat nak update lagipun dah abis dah belanja..hahaha...

BE or Buffered Earning sekarang memang senang nak dapat. Dah ramai gila blogger yang boleh merasa duit dari nuffnang ni. Janji mengikut terma dan syarat yang di tetapkan dalam masa yang sama perlu lah rajin sikit update blog tu kalau mula-mula. Kena beri kenyakinan untuk en nuffnang setia dengan blog anda semua. 

Kalau nak tengok macam mana nak dapatkan BE @ Buffered Earning boleh klik link di bawah


Terima kasih yang sudi klik-klik tengok iklan nuffnang dalam blog ni..


24 comments:

Nuriesya Nadia said...

Woooo banyaknyaaa earning diaaa. :D

QasehnyaRania said...

tahniah hairy. ciksu juga blom cash out lgi. hihi
alhamdulillah rezeki bersama dlm dunia blog kan

Kakcik said...

Nuffnang dah lama tak nak kawan dengan mak...huhuhu

Hafiz Hafizol said...

bakpe bold amount tu. tunjuk jela boleh bg inspirasi ke blogger lain. ramai dh blogger yg stop nuffnang. beralih ke syarikat pengiklanan lain pulak. anda bila lg? eh haha

Ishak Ismail said...

Huntong laaaa dpt cheque

Izzati Jefree said...

wow bestnya dpt duit lagi :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...yer la betul ckp kakcik kat atas tu nuffnang dah x nak kawan ngan mama juga...:(

amal said...

tahniaaah!

Nao Mei said...

lepas nie...dapatlah belanja akak makan KFC nie..hihi

Sally Samsaiman said...

sila ringan-ringankan tangan belanja sally! :D

Zara Nurhaidah said...

zara blom pena lg cashout nuffanng.. blom cukup.. huhu. btw.. congrats,.. ^^

Mama Safiy Arfan said...

aduh jelesnyee

Nur A.Z said...

tahniah..semoga bertambah rezeki lg..

Azri Johan said...

Perghh ni mesti masyukkk gila kan?

Oh ya, saya ada anjurkan sebuah contest mudah buat blogger semua, hadiahnya merupakan wang tunai bernilai RM2000. Jemput bro untuk join sekali ya, boleh baca details lebih lanjut di ->>> Contest Kembara Kemboja :)

Terima Kasih.

Norhasniza Khalid said...

tahniah tau.. :)

Cik Nur™ said...

moga lepas ni kita sentiasa dimurahkan rezeki... :)

inche hlovate said...

masyukkkk hihi

Shida Radzuan said...

terbaik hehee :)

Malaysia Tercinta said...

Tahniah...rejeki

Muhammad Khairuddin Lim said...

selamat bersegmen...

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..mmg banyak giler la nuffnang hery. akak punya adalah jugak, tapi sikit2 je..

Kesuma Angsana said...

tahnaih yer !

shasha yacob said...

aku sekali pun xpernah cashout nuff. sodih

ayut said...

Klu dikumpul2x bulan2 mmg bykla hairy..bru btul merasa.hihi