Wednesday, February 12, 2014

SEGMEN 12 JAM BLOGLIST #7 MIALIANA.COM


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...



P/S: Dah lama xjoin segmen akak so hari ni tak busy boleh lah join.btw jumpa dkt sbb yea kak..hahaha.

33 comments:

Paly said...

good luck :)

Contest SEO Muslim Niaga

Kisah Si Dairy said...

Akhirnya..dapat juga tembus ke sini...akak pun join gak..terharunya blog msih dlm bloglist...

Kisah Si Dairy said...

Akhirnya..dapat juga tembus ke sini...akak pun join gak..terharunya blog msih dlm bloglist...

Nao Mei said...

Malam t baru cik akak join

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen HH, akak datang dari segmen yang sama...

nabila biela said...

all da best!! insyaAllah jumpe di SBB ye =P

Nadia Farhana Ismail said...

goodluck :D

Nurul Hidayah said...

Gud Luck^^.. ziarah dari segmen yang same :)

Fuza Musa said...

good luck
fuza join juga

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Akif Imtiyaz said...

Assalamualaikum...
Salam Ukhwah Fillah ..
Support Dari Segmen Yang Sama
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Cikgu Norazimah said...

CN singgah dari segmen yang sama ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...oh dah ada segmen dr mia ni yer lepas ni boleh la joinb sekali...;)

Eraz Fadli said...

Eraz datang dari segmen terbaru Kak Mialiana..

http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Cik Nur™ said...

selamat bersegmen.. :)

Nadya Dyana said...

Salam, Nad singgah dari segmen yg sama .Link sini :) All the best^^

julia jamaludin said...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Sue-Rya Qistina said...

selamat bersegmen hery!

Kesuma Angsana said...

gd luck lah dik !

Kesuma Angsana said...

N3 khas untuk kamu, TQ http://kesumaangsana.blogspot.com/2014/02/7-blogger-lelaki-melayu-terakhir.html

Shark Kay said...

gud luck bro..
sama2 tunggu saper yg kena nnti :)

Sue-Rya Qistina said...

selamat bersegmen hery!

Delimasari said...

gd luck - dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

shasha yacob said...

datang dari segemn yang sama HH lama xmenjenguk kat sini. haha

diana said...

ramai nya yang join segmen ni..

ayut said...

Slmt Bersegmen hery...

Mia Liana said...

Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

Semoga berjaya (^_^)

shasha yacob said...

singgah dari segmen yang sama bro. x)

QasehnyaRania said...

good luck n selamat besegmen

shasha yacob said...

BW kali kedua.
Saya datang dari planet yang sama, dan ditugaskan untuk mengawal kawasan disini. Hihi, http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Yang baik hati - Shasha Lopez

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ade buat segmen juga..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Eraz Fadli said...

Sekali lagi datang jalan-jalan ke sini..

http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Maria Firdz said...

Salam Ziarah dari segmen yang sama
Semoga berjaya :-)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html