Saturday, February 8, 2014

PASS MASUK ANUGERAH MELETOP ERA


Anugerah Meletop Era bakal bersiaran langsung pada 8 Feb 2014 ( hari ini ) bermula jam 9 .00malam bertempat di Stadium Putra Bukit Jalil..Tema pakaian " Janji Kau MeleTOP. 

Baiklah tak payah nak formal sangat untuk entry ni kot rasanya, sebab bukan entry yang di suruh untuk promosi tapi untuk blog sendiri ada juga entry yang nak di publish kan. Last minit semalam dapat pass masuk untuk Anugerah Meletop Era malam ni. 

Oleh sebab tak dak kerja malam ni so boleh lah sekali sekala pergi kan.Tak dak lah beria-ria sangat nak pergi dah orang bagi so kita amik ja lah. haha. Lagipun pass masuk ni bukan dia aras yang tinggi jadi tak perlu nak berasak-asak sangat steady ja masuk dalam stadium nanti..haha

Pass masuk anugerah era ni sempoi juga lah design dia rasanya semua sama cuma isi di dalam ja sedikit berubah means seat lah.... tak kisah lah seat apa pun JANJI KAU MELETOP !!!HAHAHA

Aku dapat 3 pass then ada lebih satu lagi so kalau ada yang nak pegi pm aku dekat wechat or fb kalau anda cepat..see u tonight !!!

17 comments:

Shark Kay said...

best tu dpt tgk LIVE..
tgk LIVE kt tv jelar..
meletup jugak.
hehe.

Nao Mei said...

malam nie kan anugerahnya dik...

cool...cool lah sangat dik...panjang je keluhan cik akak nie...emmmmmm

Farah Waheda Wahid said...

satu jer ker HH? tak nak ajak akak? ekekekeke...

Bahrain said...

Tak dapat pergi. :)

Mia Kassim said...

Janji ko meletopsss....! hehe

Aku Penghibur said...

wahh syoknya dpat pergi.. acik dpt pass tapi tak pergi ada hal yang tak dpt di elakkan

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...pasti meletop ni...heheee...:)

Sally Samsaiman said...

Alaaaa...tak larat la nak g sana..huhu

Vee Tarleah Ricky said...

Amacam? Best dok tengok Neelofa?? Haha..

Leeza Dayasari said...

seronok lah smlm...

Cik Nur™ said...

siapa yg dapat pegi semalam ??

Sue-Rya Qistina said...

ramai dok kondem psl baju neelofa..adoyai..jadi bahan pulak kan

ayut said...

Meletop x kat sini hery?? Haha.pnuh konteoversi kata ye :p

QasehnyaRania said...

tgk kat tibi je mlm tu tak nampak pulak hairy. n ihi.
cepat la upentry kat sana, boleh

Shida Radzuan said...

best lahh jumpe retisss hehee :)

shasha yacob said...

best lah HH dapat tengok secara live. jelly. haha