Monday, August 19, 2013

BILIK UNTUK DI SEWA DI DAMANSARA DAMAI


FULL

Bilik untuk di sewa di Damansara Damai..
Kepada korang yang sedang mencari bilik untuk di sewa boleh lah refer maklumat di bawah ni ea..boleh share dekat kawan korang yang sedang cari rumah dan bilik..

BILIK UNTUK DI SEWA
Lokasi :DAMANSARA DAMAI
Rumah : APARTMENT HARMONI
Rental : master Rm200
               Master 2 Rm150
               Kecil Rm 100 per month
Deposit : 2+1

Kemudahan :

berdekatan dkt ktm sg buloh dan kepong sentral.
Station bus terakhir rapid KL
Kemudahan tempat mkn (mcd mamak,mall of food)
Econsave & maxvalue
10 minit ke bandar utama ,ikea dan the curve..
Lelaki bujang or perempuan bujang sahaja...
Berminat blh kol : 
Kemasukkan segera....

P/s : sory reader dan followers yg masih ada dkt blog ak ni.xdpt nk online laptop dah masuk bengkel.see ya nanti..
Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

Kisah Si Dairy said...

hopp...lame tak update blog..pi mana...

Syazana Zainn said...

jauhhhh hihi

:p

Marou Apple Hijau said...

alahai kesian lappy masuk hospital.
semoga dia cepat sembuh ye



Entri Baru Update 3saat Lalu : Lagi Hujan CPUV

nor azman said...

bgs bro ini..mst orang cr punyai..hehehe

Cik Nur™ said...

infomasi yg bagusss

Kesuma Angsana said...

baguslah pada yg memerlukan ni !

rabiatul adawiyah said...

cepat cepat...

fakrol said...

no fon yg diberikan tu cm xleh nk contact je..cm xckup no je..