Monday, August 26, 2013

EKSKLUSIF BERSAMA RANDY PANGALILA | HI-TEA


RANDY PANGALILA | EKSKLUSIF BERSAMA RANDI PANGALILA | SEPETANG HI -TEA BERSAMA RANDY PANGALILA | ACTOR INDONESIA | PELAKON DALAM HATI ADA TAMAN | HAZWANHAIRY.COM

Macam mana aku nak start bercerita ni erk untuk entry ni. Mula-mula nak cakap serius teruja sangat dapat jumpa dengan pelakon "Nada Cinta " face to face.. haha..! bertuah plak badan bila dapat minum + bersembang semeja dengan Randy Pangalila weh artis Indonesia terkenal lak tu. Kalau korang dekat tempat aku camna weh?haha..

GUA NEBES XRETI SENYUM..HAHA
RANDY SANGAT SEMPOI
Jutaan Terima kasih dekat Randy sebab sanggup luangkan masa walaupun cuma 20minit untuk aku menemuramah beliau tuk di muatkan dalam Blog hazwanhairy.com. Sejujurnya aku rasa bangga gila dapat interview Randy then menulis serba sedikit tentang beliau tanya soalan live ok live ulang lagi live...haha

Peluang camni sapa boleh dapat ? habaq mai sat kalau wartawan pun mesti ramai-ramai kan sidang media?ahaha..Macam mana aku boleh jumpa + dinner dengan beliau next entry aku akan ceritakan tungu sambungan okeh bersama soalan-soalan private yang aku tanya..Entry ni satu gambar ja saja..hehe

Eh-eh boleh tengok dekat my Instagram -----> http://instagram.com/hazwanhairy/
follow terus oke ..hee

p/s: Terima kasih kak Gee sebab menemukan hairy face to face semeja makan dengan Randy.Ikutkan plan awal nak rakam video ucapan tapi oleh sbb kesian tgk randy yg sgt penat batalkan hasrat tu walaupun disuruh..xpe next time jumpa lagi kata beliau..


71 comments:

Cik Rongoks Ika said...

untung maaaaaa

Kakcik Nur said...

Eh... terujanya dia sampai tak ingat nak senyum! :)

Kesuma Angsana said...

wah2 terjeles sekejap

.: iEyLa :. said...

FUIYOOO....
ok..yang ni sangat jele...huwaa...

Silent Thinker said...

wow..bestnya dapat jmpe dgn randy

Emas Putih said...

pengsan heheh ^^

Zaidalifah Hussin said...

SALAM..

SENYUM SIKIT DAH MACAM ADIK BERADIK NGAN RANDY... :)

kisah si dairy said...

seronok sey...cute randy..sebelah tu pun cute jugak...

afifudinsohaini said...

peh dah mcam pro blogger kau bro..interview2 ni..

AyueJean said...

JELESNYEEEEEEEEEEE...
Oh My Randy!

inasazali said...

wah..bestnya..ok jeles sgt...

NAL said...

Randy !!
wah, untung lah boleh jumpa beliau..

Azza Afdzal said...

jelez ok hahahaha

aQu Mad said...

ingatkan Randy Orton, hehe

Mira Adzlia said...

argh!!jeles..jeles..jeles...thp gaban...nk jugak..hoho..

Aku Penghibur said...

wow untunglah !!

Wan Ahmad Izudean said...

hohoho tahniah dapat jumpa randy pangalila.

tapi nampaklah nebes tak senyum. haha

HanaNabeeha said...

Err~ ni kalau kawan Hana tau mau menjerit2 dia. Minat sgt dia dgn si Randy ni. Haha.

Syaifuddin Alias said...

peerghhh....sape mamat ni ? tak kenal aku ..

z said...

Wow, bestnya ! :)

Syazana Zainn said...

na na na da cinta :D


perghhhh abam retis jd wartawan neh..hihi

Aimi Syafiqah said...

untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah abang heryyyy . wah jelesnyaaa >_< haha


T________________T untungnyaa. *tak habis ag*

Miss Sue said...

waaaaaaaaaaaaaaaaa..... randy pangalila.. kita isteri dia..hahahah..kim salam kat dia :( teringin nak jumpa dia..

adza irdawati said...

perghhhhhh cayalahhhhhhhh mak dara kalau dapat jumpa dia jangan kan nak senyum..nak cakap pun kompom tak keluar suara hehehe

rosniza said...

Bestnye dapat jumpe randy...start minat mase tgk sinetron cinta kirana.

Mia Liana said...

wahhhhh... best tu.....

hafiz hafizol said...

mana soalan yg ditanya ?? hebat la ko.. set temubual dengan Randy .. *terkesima kejap *

Wana Owen said...

handsome tak dia bila tengok live???=p

KorN said...

boleh tak aku nek mention yang akak polis kat blakang tuh? ahahaha

Encik Hati said...

hehehe...geng2 retis gitu...

Yana Sakura said...

wah!! bestnyer dpt jmpa face to face ngn Randy..

kim slm kat dia bla korg ketemu lagi nnt ya..eh! (terkeluar loghat indon)

hahaha..xsabau nk tgk apakah soklan cepu mas tuh..ekeke :)

inche hlovate said...

aeleh..tak heran pun :p

*tuhan saja yg tahu perasaan ku

combi said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ikhwan Suhaimi said...

Oh em gi2? makan hati abang Beautiful Nara ~ hahahhaa

*waiting for next entry, nak tgok skill wartawan H.H hehehe

Sara said...

bertuahnya die!nk jugak!

Cik Nur said...

seronoknyaa..!!
Dapat jumpa Randy.. :)

nape tak ajak nur..heeee.. :)

psst..mcm mana kisah akhir citer tuu..?
hihihihi

Vee Lea said...

Woooooooooiiiiiiiiiii....!!!! XO XO Untungnyaa dapat f2f ngan artist. Grr! Tak pa tak pa, lps hbs study nanti Vee jd wartawan gak. Yeehaa 8D

Dkna Abza said...

bukan ke hery tak pernah senyum pon bergambar kan kan kan :P

Dianaa said...

untung lah~
FD tak berapa sangat dengan artis Indonesia ni. tapi boleh tahan juga ek Randy tu :D

Nur Shuhada said...

wahhhh..untung la hairy ..
kejelesan melihat gmbo tuh..kih2:)

sabella mohamad said...

dah kenapaaaaa abg asyik jumpa org pemes je ni ? haritu kak yuyu skrg ni randy . arghh tensen plus jealous betul . arghh !!

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, untunglah dye.. hehe.. kite pernah gak jumpe. tapi mase tu dye tngh shooting cite Biar Mimpi Sampai Ke Bintang.. tak boleh kacau :P

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah bestnya dapat jumpa face to face hh pun mesti seronokkan...:)

baju muslim hyeongnim said...

saya saja orang indonesia belum pernah tatap muka bareng dia. beruntung sekali kawan.

♔ Hasnie Adda ♔ said...

jelesss err !

Alynn Nyzaa said...

waa...! abg hery! jelesnya sy..nk jumpa randy jugak...hoho..konfem nebes lau jumpa face-to-face :D

Mrs Velentine said...

alamak dah mcm kembar HH dgn randy....muka pun sama macho

bai baizura said...

mohon bwk wa sekli kalau nk jmpe beliau nxt time. hahaha:P

Remy hazza said...

perghHHHHHH !!!!! bertuahnya hairy....... tak ckp byk...... remy jels jer !!!! he3

Aina Sofea said...

Tudia ! Dapatt jumpa aktor pujaan ramai ! Randy kott ! Mesti bestt kan ?? JELES OKAY ?? :d

Ahmad Zarif said...

untungnye badan.. jeles aku wei... haha

Belog PenaMaya said...

nampak muka nebes tu..hehe

Sya Chot .. said...

PENGSAN~~CEMBURU~~~ waaaa napa bkn sya yg berada di sebelah randy tu..hehehe bestnyaa..bila laa sya nk jmpe ngn pelakon yang tengah hangat popular dalam crta "Dalam Hati Ada Taman" ni..kacakknya la haii

Lyeen De Syifa said...

nervous pun..awk ttp untung..bestnya..heeh

akubiomed said...

Wah bergambar dengan artis seberang.

Santan Berlada said...

wah... untung la...

LaLa mhdnor said...

jelesnya, nak jumpa dia jugak

aizu's life said...

Hamboiii... gile best!!!

NIA SI DRUMSTICK said...

woooo!!bwk randy ke utk nia??timekasih byk2 pak cik..mmg baek la pak cik ni.eheh..mmg hot!bru je puji dia kat dlm tv td.ehehe

Sally Yatiey said...

Wahhhh bestnyaaaaaaa ;D hee.
Kakak saya ada pergi jumpa Randy semalam, dinner bersama Randy Pangalila :D

Jeles ^_^

boni kacak said...

eh.. randy pangalila rupanya.. aku ingatkan aku tu.hahahahaha

The ShomeL TwinZ said...

like randy :)bestnye dpt jmpa dia.

miz ruha said...

bestnya dapat jumpa dia... ^_^

ayut said...

meriah tu ha dpt jumpe...sukerr la tuuu :D

yana aina said...

terbaikkk ^^

FaFa EhA said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jelesnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Shida Radzuan said...

haihhh..encemm..

QasehnyaRania said...

senyum tak perlua kata apa2..
bestnya :D

lepas ni jom bawak ciksu jumpa ngn DATO SITI pulak, boleh?

Sue-Rya Qistina said...

ish ish..untung sgt le dpt jumpa dia ni. hehehe

cikmisi leen said...

randy ! randy ! hehe.. untung dpt jmpa.. =0

Si Matatajam said...

Mesti wartawan tangkap jeles tu..ensemnya Randy..love his voice so much >_<