Wednesday, August 28, 2013

WATER FILTER BIOAURA PROMOSI RM800


WATER FILTER BIOAURA | PENGIKLANAN

Dah masuk bulan 2 jadi hari ni dah start nak buat promosi iklan yang di sewa oleh pembaca. Hari ni promosi untuk pengiklan " water filter bioaura " full set kepada korang yang sedang cari water filter ni boleh lah segera mendapatkan nya dengan harga promosi rm800 setengah harga dari sebenar termasuk waranty selama setahun.

WATER FILTER BIOAURA

Sila hubungi untuk keterangan lanjut
0124658993

p/s: Korang tolong hebahkan ea.. ^_^


30 comments:

Wana Owen said...

ala..dah ada 1 kat rumah..=)

kisah si dariy said...

murahnya...hbis klu kawasan jb?..pasir gudang??? ade ker...hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...memang best water filter Bioaura ni...:)

ayut said...

bio aura....lom ada rumah lg nk ltak filer ni

Cik Pensil said...

oh .. kita perlukan , dah ada yang lain :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

masa utk promosi... waaaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

oren2 sweet2....

^^eKaTiKaH^^ said...

mak kite gune bende tu kat rumah.. tapi tak sure same jename ke tidak..hehe

Remy hazza said...

nice..tapi remy dah ada yg tupperware punya tu..... comel...

CTK said...

kt umah ct pon guna bioaura :D

Syazana Zainn said...

awrrr... bisnesman ni :D

Budak Kampung said...

ha roomate iman dulu pon jual water fillter nh tapi jenama aljabbar,ingt boleh lepas la laz2 pindh bangi plak patient iman jual bioaura plak..adoi serba slh xbeli

Dianaa said...

dulu kat rumah ni pakai bioaura, sekarang tak dah

Cik Nur said...

umah nur pakai CNI....
yg ni pun bagus jugakkk

NIA SI DRUMSTICK said...

Mcm2 filter ada Skrg..hr tu ada salesman jual smpai 2000

Orga said...

dah ada kat umah, tapi brand lain...dari komen-komen orang yang pernah pakai, ok jugak brand bioaura nih...

Anak Pak Muin said...

disewa oleh pengiklan tu..wow..haha

jaakechik said...

murah dah benda ni skrang ni ek..dulu mahai..2K gak rege dia ni.

Sheila Eiman said...

wahhhhhhhh :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

murah jak.. ritu nek masuk jenama apa ntgah rm1500

Maisarah Azmi said...

emm, kat rumah tak payah filter dah kot..he3

hafiz hafizol said...

entri berbayar nie.. wow !!

MaYa MustWany said...

bioraura ni mmg elok..suka tgk bekas dalam nya..wrna wrni..

kat umah dah lama pakai

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..murah betul ni

aquagugurl said...

yeay..hairy dah start buat entry iklan..jgn lupa blogshop akak yg tak sebaper tu..hehe..

BUNDA a.k.a KN said...

memang murah tu..

Cik Fie said...

murah gila :)

www.cikfie.com

Mrs Velentine said...

murah tp MV dah ada yg lain

Kesuma Angsana said...

ok.

Dkna Abza said...

dkna kene repair batang paip kat umah baru boleh beli :)