Saturday, August 24, 2013

RUMAH UNTUK DI SEWA DI DAMANSARA DAMAI

IKLAN SUDAH DITUTUP..
SUDAH YG MENDUDUKI..

Apartment untuk di sewa di Apartment Harmoni, Damansara Damai, Petaling Jaya



Sewa Bulanan :
RM400 

Deposit masuk rumah :
1+ 1 = RM500

Kemudahan:
3 bilik tidur
2 bilik air
Tingkat 3
Berdekatan dgn Ktm Sg Buloh ( 5 minit )
Berdekatan dgn Ktm Kepong Sentral ( 8 Minit )
Berdekatan dgn One Utama Shopping Compleks (10 minit)
Stesen bus Rapid KL, Pengangkutan awan & teksi
Kemudahan tempat makan ( mcd dan sebagainya )

Tel : 011-21935841

Berminat boleh menghubungi dengan segera...KEMASUKAN SEGERA....


18 comments:

KorN said...

fuh.. rumah mcm ni rm450 je kat sane? murahnya..

Nao Mei said...

wah adik...baru timbul eh....
lamanya menyepi....

rumah kat sana memang mahal kan dik...hihi
Tapi rumah tu memang cantik tau...
bilik pun banyak...

Cik Nur™ said...

byk kemudahan laaa..harga berpatutan pulak tu... :)

inche hlovate said...

murah la tapi jauh dengan tempat kerja huhu

diana said...

murahnya..ni umah sapa nih??

M!MP! semalam said...

murah dan selesa,, dekat dengan aeon big kdamansara kan???

Noor said...

murah la.kat sini sewa rumah teres setingkat pun dah RM400 sbln.

Bahrain Ramlan said...

harga sewa rumah tersangat murah..rumah sewa aku dulu RM750. mahal giller.

Wana Owen said...

apartment saujana ke?kalau apartment saujana boleh la di consider.memang tengah mencari area sana.

AyueJean AJ said...

Murahnya sewa sebulan??
Hope cepatlah dapat penyewa...
Byw, hairy dah nak pindah ke??

AyueJean AJ said...

*typonlak...
Btw*

Sue-Rya Qistina said...

herry nk pindah ke mane?
sorry sgt ye, x sempat akak nk post kt fb aritu..
nnt akak post k.. :)

mohdzain said...

bro,bg e-mail...dh ade org nk ke rumah nie..????

rabiatul adawiyah said...

murahnya sewaaaaaa....
berbalo baloiiii..

ima salsuzaima said...

masih kosong ke rmh ni?

Julie Rafika said...

Masih kosong ke cr mmg tga cr urgent

Julie Rafika said...

Msih ksOng agy ke..??.. saia mmg tga cr urgent..

Julie Rafika said...

Masih kosong ke cr mmg tga cr urgent