Tuesday, August 27, 2013

RANDY PANGALILA | EKSKLUSIF INTERVIEW ( 7GAMBAR )


RANDY PANGALILA | EKSKLUSIF BERSAMA RANDI PANGALILA | SEPETANG HI -TEA BERSAMA RANDY PANGALILA | ACTOR INDONESIA | PELAKON DALAM HATI ADA TAMAN | HAZWANHAIRY.COM

Sambungan entry mengenai Eksklusif temubual Randy Pangalila..Korang yang belum baca entry sebelum ni boleh tengok SINI

Korang yang dah baca entry sebelum ni terima kasih aku ucapkan dengan komen-komen dari korang tu.Aku masih lagi teruja sebab 1st time jumpa Randy secara eksklusif untuk aku muatkan dalam blog aku ni.Wartawan pun belum tentu boleh jumpa dan interview macam ni kan?*pitam..haha..

KENAPA LAH AKU SUSAH SGT NAK SENYUM!HAHA
Terima kasih dekat untie ( mak Randy) coz bagi peluang jumpa randy walaupun hanya 20minit. Jutaan terima kasih tak terhingga to kak gee ( kak angkat + family angkat dkt Malaysia ) sebab aturkan pertemuan ni dan bagi peluang yang orang lain susah nak dapat..hehe


Untuk entry ni ini ada 8 soalan yang aku tanya Randy dan beliau dengan mesra sekali jawab segala pertanyaan aku walaupun time ni beliau sangat penat + mengantuk.Yang ruginya aku tak rakam video! *tension..haha.

Macam wartawan plak kan, nasib lah tak kena bayaran pape mau beribu ni artis antarabangsa weh..Malaysia punya pun aku tak pernah duduk semeja lagi ..haha.

SEE! SEMEJA RIGHT..HAHA
 Jawapan aku tulis dalam bahasa Malaysia ok.tak mampu sangat nak cakap Indonesia..

1. Lokasi shopping dekat Malaysia
  - Saya ngak suka shopping tapi kalau shopping kat Malaysia hanya di Pavilion kerana di situ semua barang ada.

2. Bila drama berikutnya dekat Malaysia
- Bulan march nanti aku ke sini lagi tuk sinetron lain. Actress belum di ketahui untuk drama ini .Lokasi sekitar Kuala Lumpur dan *h*i*a*n* jangan lupa ya..
RANDY LEPAS GELAK-GELAK
SAMBIL JAWAB SOALAN
3. Ending cerita Dalam Hati Ada Taman
-*sambil tersenyum* kamo kena lihat sendiri endingnya..yang boleh saya cakapkan endingnya sedih..*sambil senyum lagi..( murah senyuman betul Randy ni haha ) *Memang sedih gila samalam..haha

4. Masa terluang selalu buat apa
-ohh kalau ada masa aku suka buat lagu sama main gitar, mixing, compose lagu kiranya macam hobi gitu.pastu aku suka muzik..hehe
POSE JAP! JGN JELES..HAHA
5. Suka melancong dekat mana.
-Acctually aku ngak suka melancong tapi aku suka mendaki bukit bersama teman-teman di Indonesia.

6. Dekat Paris dulu shooting berapa lama?
-hampir 2 minggu dekat sana ,bla3 ...( lupa apa dia cakap )

7. Bila sampai Malaysia Randy?
- Tadi flight aku pukul 9am ,pukul 1 aku sampai KL terus ke Mid untuk acara  until 6 pm .Selesai acaranya aku terus ke sini..capet banget gue belum tidor dari semalam gue ada shooting di Indonesia udah selesai gue terus ke Malaysia.. *tetap senyum..haha
ATIRA ,ALONG,AKU,RANDY,KAK GEE
MCM 1 FAMILY PLAK.HAHA
8.Last sekali aku tanya kenal Scha ngan Awal x?
- dia blurrr dan say tak kenal..bahaha
Dah abis soalan so sembang-sembang biasa macam dah lama kenal sangat yang penting Randy sangat sporting.
HUAHUAHUA..SERABAI GILA ..MALU-MALU
Time lepas tangkap gambar ni Randy cakap "maaf ya sebab ngak lama berbicara " boleh dia cakap macam tu..haha.. "sokay-sokay tak perlu mintak maaf"

Ini saja sesi Eksklusif Temubual + lepaking with artis Indonesia terkenal Randy Pangalila yang tak pernah aku duga akan jumpa tapi akhirnya aku duduk semeja dengan beliau. Jutaan terima kasih agian to Randy sebab luangkan masa sekejap untuk ini..terharu!!then to kak gee yang aturkan semua ini.

Jumpa lagi kalau di izinkan sebab aku banyak lagi soalan nak tanya then macam tak puas sembang 20 minit non stop..bahahah...

lain-lain gambar akan di uploaad di Instagram sini----> http://instagram.com/hazwanhairy/

P/s : Aku blogger pertama yang jumpa Randy secara private * bangga..kbai..haha




72 comments:

AyueJean said...

Tahniah dapat jumpa Randy.....
Akak jumpa kat instagram je la.... Hehheheheh...
Serius jeles lapan juta kali...
Hehehheh..

Emas Putih said...

ok nak pengsan! hahahahaa

nadia farhana said...

untung nye :)

miz ruha said...

senyum aje randy tu... :)

The ShomeL TwinZ said...

bgusnya randy nie, suka tersenyum,nnt bile2 HH jumpa lg kirim salam kt dia:)

paripariputih said...

mohon inteview retis mompan plak ^_^

PaPa Blogger said...

perghhhh... power la ko.. hehehe.. aku teringat lak pasal 25 fact random tu, patut la semua gambar takde gambar senyum ye.. hakhakhak

KesumaMaruku SueQistina said...

singgah baca & follow sini

lizaghani said...

owh randy lagi tinggi rupanya daripada hazwan.haha

ayut said...

soalan last....tergelak plak baca...hihihi..ko ni hery nk tay epon.. :D

Sally Samsaiman said...

nasib baik Randy...kalau Taufik Batisah tadi mau kena bakar woo ~ hehehe...senyum sampai ke telinga lagi lettew :D

Razanah Anis said...

one word.. jeles.. kbai.. :3

Kesuma Angsana said...

wah2 tahniah2 sama2 femes yek

kisah si dairy said...

tolong murah senyuman jugak hery..hahah...!!!!! joking.

Randy...sukak sama kamu dong!!

♔ Hasnie Adda ♔ said...

jeless siOtt ! haha .

aQu Mad said...

pasni jumpa ustad don pulak boleh ?

bai baizura said...

Hewhew.thniah la dpt jmpe beliau :-D

ash said...

wahh.. randy panggalila.. titeww suke.. haha.. tahniah bro bkn sng nk jumpa face to face camtu.. ku musykil perlu ka tanya soalan no.8 tu?? ?

by: djdanchef.blogspot.com

Sally Yatiey said...

Untungnyaaaaaaa

hafiz hafizol said...

Randy selalu dtg rumah aku kot.. T_T


Kbai

Miss Sue said...

oke lepas ni nak serbu pavilion !!! -..- entry ni buat wa panas hati der... jelesssss

Maisarah Azmi said...

huhu..untunglah..btw, xde gambar muka senyum kat atas..at least buat muka manis sikit..hihihi =P

Syakir Rahman said...

perghhhhh.... mana satu retis ni :P

Mrs Velentine said...

mmg bangga dengan HH..x sangka boleh jumpa RP....utk itu aku cubit nuff

HanaNabeeha said...

err~ nape tak tanye. "kamu sudah punya cewek belum?" haha. gatai sat. Kbhai. haha~

.: iEyLa :. said...

huwaaa...menangis tgk randy nih..
t jmpe randy jgn lupe ajak sy k..hiks

aizu's life said...

post kali ni menambahkan lg kejelesan ati ai.. hahah...
tp laen gak ek, rupe dia ms live n lam tv.. may be sbb rambut kot..

anyway, congrats yer HH coz jd 1st blogger yg jmpe Randy ni.. :)

Fiqa Nsz said...

wah best2! untunglah awak hazwan dapat jumpa and temuramah randy :D

yana aina said...

untungnya .... nmpk simple sgt kehidupan randy. **minat biasa2 jerk

Yana Sakura said...

LOL...mas Randy ngak kenal sama Scha & Awal?? hahaha..ape pun ta bole..hehe..nmpk sgt la dowg x pemes memes ag kt Indonesia..eh! kalo tny Elfira Loy kompem kenai..bhahah (pdhl mmg knl sbb salu b'lakon)hiks.

uit! apakah lokasinya? KL & ???..siap gna code ag..kemain..rahsia letew..hewhew..

p/s : sy jeles ngn awk sbb dpt jmpa randy..nnt kalo jmpa dia kata sy kim slm ea..hehe.. :p nnt next time rakam video bwu syiokk meyh..wink2 ^^,
<<--- sedih sbb xpna jmpa mna2 atis mahupn blogger..kecian x sy? T_T

jal said...

untung lah dapat temu bual retis, retis indon pulak

Cik Pensil said...

siapa randy panglila ?

haha. boleh tanya macam ni ??

Azza Afdzal said...

menyampah la nak tengok..jelez ok hahahaha....sje nak buat org jelez :p

KorN said...

teringat dulu masa kecik main gasing ngan randy.
eh?

Shida Radzuan said...

bertuanya badan diaaa.....heheee ^_^

Alynn Nyzaa said...

wuwuuw...saja je abg hery ni wat org jeles :(

untungler~~ serius comel randy senyum ^^

SHAHIDA SHIDA said...

awat tak senyum? nervous la tu...ahaha...Randy tak kenal scha ngan awal? ahaha soalan yang hang bagi hadoi...bila sekali pandang muka Randy ni macam Faizal husin pulak...hehe

sohoque said...

tahniah bro!!! bkn senang tu. abg nara kita pon blom dpt jumpa si randy tu.. hehehe

Ahmad Zarif said...

hebat! hebat! congrates bro..

Intan Akma said...

owh..jelesnyer...
salam kenal..jemput bertandang ke http://sweetmamaintan.blogspot.com/

~S! BuLaT~ said...

Teringat masa kua date ngn randy panggalila dalam mimpi hari tu..hahaha

diana said...

untung la....:)

boni kacak said...

jumpa aku hari tu , ko tak nak pun interview aku kan?? mencik mencik!! hahahhaha

Awan Nina said...

haha soalan last tu..daripada tanya kenal tak scha & awal baik tanya kenal tak hazwan hairy? heh heh XD

^^eKaTiKaH^^ said...

untunglah dapat lepaking dengan Randy. Jeles nie.. kuang kuang xP

Sya Chot .. said...

kalau x bg sya jelez xblh ker..semalam punua entry nk jelez,ari ni pun jelez..hehehe..dia tak knl awal n scha??hahaha..siannya..untunglaa dapt 20mint ngn randy,kalau sya,5mint duk ngn dia pun,dah rasa bertuah gila aw..hehehe

Mar Haini Abdul Rahim said...

hensem pulak lam gmbr nii.. hehe sbelum ni rs biase2 je.. hihi

Dunia Wilma said...

Jealousnya ^_^
Mesti peramah Randy nie kan...
Jealous sangat2...

P/S: Maaf Hazwan...Dah lama tak jenguk blog Hazwan...Wilma sibuk sangat2...Anyway, Wilma dah terima hadiah Hazwan...Cantik...Kawan-kawan kerja Wilma semuanya jealous coz Wilma dapat hadiah kalander tu ^_^

Orga said...

wah hairy, dah boleh jadi wartaran dah ni...tapi tang ayat shooting dekat paris tu, tak boleh blah, macam mana wartawan boleh lupa, heheh...

Hanim Irsyad said...

untung la dpt jumpe randy penggal kpale. hahahaha.

evangelistaNiL said...

dah menghilang kan diri hehehe, wahhh wartawann malaya ni

Syaifuddin Alias said...

untunglaa...hihi... tp aku msih terfikir siapa mamat ni..huhu

Cik Nur said...

bestnyaaaa..!!!
randy mmg xsombongkan..murah senyuman lagi...

seronoknya dapat jumpa dia.. :)

NIA SI DRUMSTICK said...

hishh!!nk jugak..ambek gmbr ng randy..huhu..xpe2..lepas ni nia nk inteview hairy pulak ea.ahahah
"exclusive bersama en hairy" meletopzz gitu tau..:P

LaLa mhdnor said...

untung la, untung la untung la hahaha

jeles banget ni :P

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

wahh! nak pitamm.. ensem nyee randyyy ;) abg wan pun ensem jugak ;)

Jiwa Lara said...

rambut Randy panjang.. xsuke tgok.. hahaha

Nak sign peng'interview'...:p

inche hlovate said...

okay anda sememangnya layak berbangga :P mencikkkkk

the malay male said...

untunglah dapat lepak lepak dgn artis popular :-)

QasehnyaRania said...

wah bestnya.nampak macam blurr je kan :D

suka le teww :D

cik kaki ketawe said...

oh...jeles wei...randy ni hensem giler...wohaaaa

Remy hazza said...

nampak sangat hairy yg malu2 kuching tu.......he3... apa2 pun tahniah..... semakin hari semakin kehidupan hairy berubah.......

Leeza dayasari [santai leeza] said...

thumb up lah.. heeeee

Ikhwan Suhaimi said...

Perghhhhhhhh.... berbulu mata bace entry ni. hahaha *mane tau bley jadi part time job dekat majalah2 hiburan #gituuu

NAL said...

dah macam 2 beradik dah... :)

cikmisi leen said...

oke .. jelozz yg tak terkata, tak trhingga. -.- ~

sabella mohamad said...

arghh tensionnye tengokkk . arghhhhhh randykuuuu !! meleleh air liuq tengok >_<

Etuza Ezawarna said...

wah! pastinya happy sangat dapat jumpa pelakon tersohor Indonesia..
..berapa umur sebenar randay ni?

Si Matatajam said...

Perghhhhh Jelesnya.....ha ha ha...mmg bangga tahap pitam tu ka n Hery..sian scha ngan awal, Randy x kenal..muahahahaaaa..

muja said...

muja ni,, teruk betul,, sekarang baru reti ngan ngomen,, hehe,, congratulations :D

Sewa mobil jakarta said...

wah keren, bisa foto2 bareng

Anonymous said...

I relish, cause I found exactly what I was having a look for.
You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day.
Bye

My web site: domain