Wednesday, August 28, 2013

RUANG IKLAN UNTUK DISEWA DI BLOG HAZWANHAIRY.COM


RUANG IKLAN UNTUK DISEWA | HAZWANHAIRY.COM


Ruang iklan untuk di sewa bagi korang yang berminat nak iklankan samaada bisnes , blogshop. personal blog dan sebagainya.  Tapak yang aku sediakan untuk iklan ni 150x150 yang berharga RM10/ sebulan 


RM10/sebulan


Pakej RM10/Sebulan
- Iklan korang akan diletakkan di sidebar atas entry baru seperti diatas " Iklan berbayar sitebar"
- 2x entry iklan korang dalam tempoh sebulan
- Boleh sentiasa bagi maklumat tambahan
- Entry akan di ping di semua group,page fb ( 11k ) busuk,org etc
- 3 ruang iklan disediakan


Cara nak beriklan
1. Buat banner bersaiz 150x150 ( link banner )
2. Link iklan korang cth : Link blogspot, blogshop, page korang etc
3. Iklan bermula setelah bayaran dilakukan


jika berminat boleh PM dekat :
email : hazwan943@yahoo.com.my
Page BlogPersonal Blog

kenapa perlu iklan di blog hazwan hairy?
- Alhamdulillah PV maintain 20k keatas seminggu blh tgk SINI
- Uniques View maintain 10k seminggu blh tgk SINI
- Insyallah dapat bantu korang lariskan iklan korang..
- Uv akan diupdate setiap minggu

Sebarang pertanyaan boleh segera hubungi saya...
.



35 comments:

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, dah ade ruang iklan.. maju dah dye yew.. hehe.. :D

Maisarah Azmi said...

dah full kan? tengok dekat fb td

afifudinsohaini said...

peh 20k banyak tuh..

Fendy said...

wahhh...terbaik la...

fifie said...

Wahhhh dah makin maju nie, fie tak ada produk lah pulak nak jal. heeee

Cik Nur said...

terbaiklah...!

Nur xde iklan nak di pamerkan....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza nak try yg free tu boleh ker?? haaaa... masyuk....

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

wah~ cam menarik je ;) hehee.. blog abg hazwan da famous amous sekarang~ ;) all the best!

Orga said...

WOWW!! apa yang aku boleh cakap, sekali lagi, WOW!! jeles meh~...gud luck hairy, moga sukses selalu :)

eddy syrol said...

1st (~_~)

ctk said...

cptnyer da pnuh..huhuhu

inche hlovate said...

wah hery dah makin maju ni..

permatabiru said...

baru nk tangkap satu ruang iklan..xsempat la..:)

Syaifuddin Alias said...

makin handal kau ..hihi.. tahniah bro

Aina Mansor said...

Huhu :( Cepatnyaaa dah full! Hmm takda rezeki laaaa T_T

Kesuma Angsana said...

teus maju jaya ye dik

Siti Rohaida Yusof said...

wah..macam goreng pisang panas..

Si Matatajam said...

Mesti ramai dok berebut nak tempek iklan kat blog retis ni..hi hi

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya n semakin meriah la...:)

Edy Fee said...

hebat!

kinara kinatara said...

dah full ya..:(

sedih lambat bukak blog..

huhu..xdek rezeki :)

Nieyxzha Hassan said...

ala..dah penuh ker? kalu kosong..bagitau ye

Remy hazza said...

tak sempat remy nak iklan kan..... he3... nie akibat busy terlampau lah nie......takpe... all the best hairy....

Mrs Velentine said...

hebat mu hebat

HanaNabihah said...

Lepas ni masuk blog Hery berlip-lap lip-lap la~ Hehe. Jom p usha deme.

shidaR said...

gudluck hery.. mudahn2 semua bjln dgn lncar amin :)

Anonymous said...

Berminat untuk iklan
RM15/sebulan

email to auramaya2u@gmail.com

Syuhada Salleh said...

ada kosong lg x? mcm bminat..

Kisah Si Dairy said...

good luck dik,akak xde benda yg nak diiklankan,..iklankn blog je boleh..hehe

Nick Nashram said...

belog aku baru nak cecah 1 juta pv..hahah..lama lg r nak cecah 2 juta.

Si Matatajam said...

Bisnes saja dia na...wish u luck n success ^_^v

shasha yacob said...

wah wah semakin maju, aku baru dlm proses pembangkitan semula haha

bai baizura said...

hope terus success bro :D

Remy hazza said...

pilihan terbaik buat semua yg berniaga online.......
semoga berjaya hairy.....

AyueJean AJ said...

Akak takde bisnes nak iklankan...
Hehehehhe....