Thursday, May 16, 2013

TEMA DAN UCAPAN HARI GURU 2013


Guru Malaysia : 1 Aspirasi 1 Agenda  merupakan tema yang di Pilih oleh Jemaah Nazir dan Jaminan Kualiti ( JNJK ) telah mendapat persetujuan dari Menteri Pelajaran sejurus menjadikan tema Hari Guru 2013 kali ini.

Ucapan Selamat Hari Guru ni di tujukan kepada semua guru-guru di seluruh Malaysia Terutama Guru-guru yang telah berusaha mendidik, mengajar saya dari umur saya 5 tahun sehingga sekarang dari saya tak kenal huruf, tak pandai membaca, tak reti menulis, tak reti mengira, tak reti dalam segala hal tentang pelajaran kini saya tahu semua itu. 

Jasamu guru dikenang sehingga akhir hayat tanpa anda kami tidak tahu semua itu.

Kepada cikgu-cikgu Tadika Kemas Bukit Teh , SK Bukit Teh , SMK Bukit Mertajam , Form 6 SMK Bukit Mertajam Pulau Pinang, Pensyarah-Pensyarah ucapan jutaan terima kasih tak terhingga buat kalian semua.


Ucapan ni juga Khas buat adik saya (Muhammad Zaidi ), paksu (Mohammad Harkimi), maksu (Awien Mansor), Kakngah ( Suhara Sidek ), Sahabat-sahabat study, kawan-kawan dan juga semua blogger yang bergelar Guru.

SELAMAT HARI GURU
GURU MALAYSIA 1 ASPIRASI 1 AGENDA 


21 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

Selamat Hari Guru...

boni kacak said...

selamat hari guru :)

Sally Samsaiman said...

hoorey! HH tak nak jadi cikgu? :P

Sue-Rya Qistina said...

happy teacher's day!
teringat segala kenangan manis pahit time sekolah dulu

Kisah Si Dairy said...

selamat hari guru jugak...geram hari nie xdapat nak update apa2..line kat opis nie buat hal..nasib baik masih boleh bw wlupun amik masa yang lama..

Kisah Si Dairy said...

selamat hari guru jugak...geram hari nie xdapat nak update apa2..line kat opis nie buat hal..nasib baik masih boleh bw wlupun amik masa yang lama..

diana said...

memang dok bukit mertajam ka?

Nao Mei said...

Selamat hari guru dik :)

adzairdawati makdara said...

selamat hari guru kepada cikgu dan cikgi sekalian :)

Remy hazza said...

selamat hari guru buat semua.......

muja said...

ok.. tq for this wish,, tapi muja future teacher,, not yet one,, hee

Cik Nur™ said...

selamat hari guru...!

Orga said...

kenangan kan dengan citer masa sekolah...rasa-rasanya time tu yang paling best...anyway, selamat hari guru jugak :)

Mia Liana said...

selamat hari guru..

^^eKaTiKaH^^ said...

selamat hari guru ^_^

shasha yacob said...

selamat hari guru buat guru guru sedunia. hihi :) jasa mu dikenang

LaLa mhdnor said...

Selamat Hari Guru. rindu kat cikgu2 sekolah rendah, tp dah lost contact and ramai dah berpindah.

Kesuma Angsana said...

kenang jasa guru smpai bila2 kan

NAL said...

rindu masa sekolah :)

bai baizura said...

ehem selamat hari guru utk adik ye. kiki. ok dh lmbat komen ni. tsk tsk T.T

Cik Fie said...

selamat hari guru :)