Thursday, May 23, 2013

LUVLY PINKY CHOCO WRAPPER


Luvly Pinky Choco Wipper page yang menawarkan khidmat doorgift coklat pelbagai corak , pelbagai bentuk, design korang sendiri yang akan buat korang rasa teruja bila lihat kreativiti owner page ni. Doorgift ni sangat sesuai untuk majlis kahwin, majlis bertunang, hadiah birthday party, gift untuk konvo, gift untuk kawan dan macam-macam lagi lah..


Kalau korang nak tengok segala corak, bentuk doogift boleh terus ke link page owner tekan SINI or bawah

Email        : lpcwrapper@gmail.com
No Hp     : 011-21907611 

Apa tunggu lagi meh lah kita serbu ramai-ramai page ini dan segera buat tempahan untuk sesiapa sahaja yang disayangi...Meh tengok gambar yang sempat aku copy ni..

ni cik ika aka cik rongok ea...semalam jumpa dia juga..haha

Notakaki Hazwanhairy : Aku dapat free dorgift ni tak sangka kak eida bagi aku benda ni then baru aku tau yang beliau buat bisnes ni. Semalam antar tempahan t-shirt yang dia buat dekat Ipoh ,terima kasih kak sebab support saya and i will support u to.. semoga berjaya kak !!

Kepada korang yang nak tempah baju T-shirt ( berkolar or bulat ), jersey, korporat dan sebagainya boleh roger dekat no ni 0174223101

harga serendah rm15 mengikut terma dan syarat



32 comments:

Nao Mei said...

wah hebat nie..lepas nie..boleh lah cik akak tempah nie..hihi

noorhaidaz eyda said...

wahhh.. terharunye... ade org yg terkenal mcm ni nk support kite yg kecik ni.. hehehehe... All the best 2 u too...

Budak Kampung said...

untg la dapat free..tpi chantek hasil kerja 2

Sally Samsaiman said...

best gila! nk cakap dgn mama suruh buat la...utk wedding nnt :)

muja said...

suke lettew,, hehe,, jelez ni,, grrr

diana said...

wah..sesuai la untuk majlis2 kan..comel2 lak tu..

Bahrain Ramlan said...

design memang lawa dan superbbb...

Kisah Si Dairy said...

da tengok page beliau..cantik tertarik...

Shafiq Hashim said...

allah sentiasa ujian umatnya yg sabar...

http://shafiqhashim.blogspot.com/2013/05/kelab-kipas-blogger-dan-iklan-jualan.html

Cik Puan Fadli said...

cantekkkk..

Sue-Rya Qistina said...

siyes comel. geram pulak akak tgk. hehehe.

nnt PM akak harga yg akak nak aritu tu tau :)

Farah Waheda Wahid said...

wah comel... thanks for sharing...boleh fikir2kan untuk baby shower sok sok ni kalau ada rezeki...

Aku Penghibur said...

wahh seronoknye :) cantik2

boni kacak said...

wah..sangat-sangat menarik tu.. comel2

adzairdawati makdara said...

wah sangat kreatif dan sangat menarik

Tia Fatihah said...

gempak! hehe

rAIHan said...

semoge bisnes makin maju..

Nadiah Ashikin said...

eh menarik tu! slalunya yg buat bnda ni semua dulu org2 kaya je yg aku prasan.. utk gift pd tetamu..

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, comel, kreatif. nanti boleh tempah kat sini la. hee :D

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy..wah bestnya mama doakan semoga akan sentiasa berjaya yer...cantik la semuanya...:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow... teruja juga... like like..

Si Matatajam said...

Cantiknya kl buat doorgift tu kan...

shasha yacob said...

cantik pluss comel macam i, hahaha

bai baizura said...

comel2. btw, yg pic bwh sekali tu ape? mcm cool je. kikiki :P

Remy hazza said...

hairy...abg remy nak tempah,..... tapi lepas raya tau!!!!he3

Cik Nur™ said...

comellah.. :)

fiezaradzi said...

wah, serendah rm15, murah tu.. tak de online ke? usha2 dulu.. hehe

djdanchef said...

cantiknya... kreatif sunggoh..

MaYa MustWany said...

memang ingat nak tempah satu hri nnti,tunggu rezeki lbih nnti. insya'Allah

AyueJean AJ said...

Aritu nampak Ika post gambar tu.....
Cantik jugak....

baby comel said...

cantik dan kreatif sgt

Cik Fie said...

best gila dapat barang free :)