Wednesday, May 8, 2013

KRABI BEACH THAILAND


Krabi , Thailand menjadi lokasi percutian pertengahan tahun aku kali ni. Krabi yang terkenal dengan lautnya yang sangat cantik tu meninggalkan 1001 kenangan buat kami semua yang join this trip.. Kepada korang yang follow Instagram aku mesti dahh tengok kan gambar-gambar yang boleh buat korang teruja..

Yaaa ramai sekali yang terpegun dengan ciptaan Ilahi di muka bumi Krabi. Lautnya yang sangat cantik, pemandangan yang sangat menakjubkan.Kepada korang yang nak tengok gambar selebihnya boleh cari instagram aku hazwanhairy 


Untuk entry ni tengah nak ambil mood karang pasal percutian ke Krabi & Hatyai la.ikutkan nak buat WW ja tapi excited nak bercerita plak..haha


34 comments:

Kakcik said...

Sungguh indah ciptaan Allah. :)

AyueJean AJ said...

Wahhhhh...
Bestnya dapat ke Krabiiii!!!!!!!
Jeles nih..

Syazana Zainn said...

me so jelly!

nak pi juga! haha

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...yer la mmg cantik pemandangan nyer...:)

Aku Penghibur said...

wow mmg cantik !!

Lelaki Ini said...

alololo! bestlah! untungnya dpt g sana.

YnaRazali said...

Woah!krabi!love it

Kisah Si Dairy said...

mmg cantik pemandangan tu..
klu dapat pergi lagi best kan...

noorhaidaz eyda said...

cantiknye.. teruja lak nk g

Kesuma Angsana said...

amboi seronoknyer hv fun yer !

Norliza Ab Ghani said...

SYOKNYA..

MaYa MustWany said...

cantiknya..

Ahmad Zarif said...

jeles aku tgk. haha

Dkna Abza said...

cantik kan tempat nie.. dkna tak berpeluang lagi nak ke sana

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

white stone said...

Wow, that amazing view.

ezyra daniel said...

ok sgt jelez...one day t nak pergi sana jugak lah huhu

Nuriesya Nadia said...

Wah pergi Krabilah , pergi Phuket tak ?? ^_^

Sally Samsaiman said...

takde geng la nk ke KRABI !

Bahrain Ramlan said...

kawan aku pun ada pg krabi jugak, kata lawa tempat tu..kalo ada rezeki pg sana juga..INSYA ALLAH..

Cik Nur™ said...

cantiknyaaaa..!

Seneorita Baharin said...

SubhanaAllah, chantekkkk sangat3! jelesnyerkkkk :D

boni kacak said...

aku bau tomyam pekat punya bro kat sana..heehe

Hazmin Hamudin said...

Belum berpeluang melihat keindahan krabi ni

Niswatus Solikah Samik said...

salah satu tempat yang teringin di jejaki.. :)

Berita Kaki said...

dapat g Thailand hang ya..hahaha.. mohon bawak aku nanti

Mira Adzlia said...

hamboih..nk bercuti g krabi ea...syioknye...

**mood : jeles!...hahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, cantiknye pantai :D

Remy hazza said...

selamat kembali hairy.......
krabi memang cantik tempatnya....

Dianaa said...

jeles tak dpt pegi :(

bai baizura said...

cantik gila.wuwuwu

Sue-Rya Qistina said...

ok akak jeles. hehehehe

Mrs Velentine said...

WOW...

Cik Fie said...

cantik gila tempat tu :)