Wednesday, May 8, 2013

KRABI BEACH THAILAND


Krabi , Thailand menjadi lokasi percutian pertengahan tahun aku kali ni. Krabi yang terkenal dengan lautnya yang sangat cantik tu meninggalkan 1001 kenangan buat kami semua yang join this trip.. Kepada korang yang follow Instagram aku mesti dahh tengok kan gambar-gambar yang boleh buat korang teruja..

Yaaa ramai sekali yang terpegun dengan ciptaan Ilahi di muka bumi Krabi. Lautnya yang sangat cantik, pemandangan yang sangat menakjubkan.Kepada korang yang nak tengok gambar selebihnya boleh cari instagram aku hazwanhairy 


Untuk entry ni tengah nak ambil mood karang pasal percutian ke Krabi & Hatyai la.ikutkan nak buat WW ja tapi excited nak bercerita plak..haha


34 comments:

Kakcik Seroja said...

Sungguh indah ciptaan Allah. :)

AyueJean said...

Wahhhhh...
Bestnya dapat ke Krabiiii!!!!!!!
Jeles nih..

Unknown said...

me so jelly!

nak pi juga! haha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...yer la mmg cantik pemandangan nyer...:)

Akupenghibur.com said...

wow mmg cantik !!

Unknown said...

alololo! bestlah! untungnya dpt g sana.

YnaRazali said...

Woah!krabi!love it

Kisah Si Dairy said...

mmg cantik pemandangan tu..
klu dapat pergi lagi best kan...

diaripink said...

cantiknye.. teruja lak nk g

Anonymous said...

amboi seronoknyer hv fun yer !

Norliza Ab Ghani said...

SYOKNYA..

Anonymous said...

cantiknya..

Unknown said...

jeles aku tgk. haha

Dkna Abza said...

cantik kan tempat nie.. dkna tak berpeluang lagi nak ke sana

Unknown said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

white stone said...

Wow, that amazing view.

ezyra taharin said...

ok sgt jelez...one day t nak pergi sana jugak lah huhu

Nuriesya Nadia said...

Wah pergi Krabilah , pergi Phuket tak ?? ^_^

Sally Samsaiman said...

takde geng la nk ke KRABI !

adarain said...

kawan aku pun ada pg krabi jugak, kata lawa tempat tu..kalo ada rezeki pg sana juga..INSYA ALLAH..

Miss N™ said...

cantiknyaaaa..!

Unknown said...

SubhanaAllah, chantekkkk sangat3! jelesnyerkkkk :D

boni kacak said...

aku bau tomyam pekat punya bro kat sana..heehe

Hazmin Hamudin said...

Belum berpeluang melihat keindahan krabi ni

Niswatus Solikah Samik said...

salah satu tempat yang teringin di jejaki.. :)

Unknown said...

dapat g Thailand hang ya..hahaha.. mohon bawak aku nanti

Unknown said...

hamboih..nk bercuti g krabi ea...syioknye...

**mood : jeles!...hahaha

sweetsour93 said...

wah, cantiknye pantai :D

Unknown said...

selamat kembali hairy.......
krabi memang cantik tempatnya....

Fatin Diana said...

jeles tak dpt pegi :(

tuanseliper said...

cantik gila.wuwuwu

suwara entertainment said...

ok akak jeles. hehehehe

Mrs Velentine said...

WOW...

Cik Fie said...

cantik gila tempat tu :)