Thursday, May 30, 2013

PROMOSI AURAWHITE, MAIXARA, AURASLIM , FIGURE UP , MASK


Promosi Aurawhite, Maixara , Auraslim , Figure Up, Mask dan pelbagai lagi prduk untuk kecantikan dan kesihatan ini bermula 29/5/2013 sehingga 31/5/2013. Kepada korang yang nak dapatkan harga promosi ni boleh lah segera menghubungi no yang tertera.

Produk kecantikan yang semakin popular dikalangan rakyat Malaysia yang menitik beratkan hal kecantikan luaran dan kesihatan dalaman. Juga korang boleh dapatkan pelbagai barangan percuma pada setiap pembelian.

                                                        AURAWHITE
        MAIXARA-C
FIGURE UP
AURASLIM
PROMOSI LAIN
SAPA BERMINAT BOLE SMS WASSUP 0175343549...ATAU SAPA GUNA CELCOM SMS SHJ 0195110352 MALU NK SMS BOLE EMEL syafniee@gmail.com

Ini adalah pengiklanan dari mereka yang telah mengiklankan produk mereka di dalam blog hazwanhairy.com.Terima kasih sebab beri kepercayan tuk blog hazwanhairy untuk mempromosikan produk anda.
EMAIL : hazwan943@yahoo.com.my

15 comments:

muja said...

muja makan vit c ngn grape seed vita health je sekarang,, aurawhite dah stop atas sebab tertentu,, akan datang nak try maixara la plak,, hehe

Farah Waheda Wahid said...

semoga mendapat sambutan... *_^

hafiz hafizol said...

Bro x pakai ke aura white ? haha.. kbai

Nao Mei said...

wah hebat nie...post semua free...
insyaAllah kalau da cik akak berkenan..cik akak belilah :)

Aku Penghibur said...

wahh meniaga yer sekarang :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....mekacih dtg nak komen tapi x boleh...mama nak tengok kotak komen tu boleh digunakan utk semua kekawan dah beberapa org ckp yg dia x boleh nak komen jadi mama terpaksa menukarkannya kepada bentuk kotak komen yg asal balik la mcm ni...mekacih hh dtg komen balik yer sori atas kesulitan yg berlaku...;)
...;)

Sue-Rya Qistina said...

x pernah try lagi produk2 ni sbb now tgh preggy. semoga bertambah maju biz nya :)

AyueJean AJ said...

Cam best je produk2 tu....

Cik Nur™ said...

aura white tu mmg popularkan skrang...

Kisah Si Dairy said...

xpernah nak try lagi..hehehe..
da lama xjengah entry

Kesuma Angsana said...

wah bagus ni !

Remy hazza said...

semoga semuanya dapat sambutan yg menggalakkan.......

baby comel said...

promosi iklan yg baik ni :)

Cik Fie said...

cam bagus je produk ni :)

Anonymous said...

ada g ker promosi ni?cam berminat jer..