Wednesday, May 15, 2013

2 JUTA PAGEVIEW BLOG



Syukur Alhamdulillah blog personal aku yang makin hari makin di mamah usang ni dapat juga target 2juta pengunjung .2juta ni dah seminggu lebih dapat baru arini nak taip entry sikit ikutkan nak buat WW ja tapi tiba-tiba nak menaip plak..haha..

Walaupun dapat 2 juta TAPI .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. haaa kau titik punya panjang berjela nak menjawab , tapi kenapa? ntahlah rasa tak berpuas ati biarlah aku sorang ja yang tau kenapa..

Kepada korang yang selalu baca, komen segala entry aku tu jutaan terima kasih sebab sudi singgah lagi walaupun aku ni tak sempat nak jenguk korang tapi aku tetap masuk kan. Saya bukan macam dulu lagi 24 jam mengupdate blog busy dengan kerja sekarang ni ..sobsob

Kepada korang yang ada INSTAGRAM tu kalau nak tengok gambar-gambar sekitar vacation aku dekat Thailand boleh cari nama ini HAZWANHAIRY

Kalau ada masa nanti akan aku update pasal vacation tu nanti boleh korang rujuk entry aku untuk pergi sana.




29 comments:

hafiz hafizol said...

aku 1 juta pun x cecah lagi.. nice bro. :)

zool said...

hebatlah dah dpt 2 juta pageview.. cool

JomStadi said...

terbaik la bro..bukan senang nak capai tu..huhuu..

noorhaidaz eyda said...

TAPPPIIIIIIIIII.................
kenape?

Norliza Nordin said...

singgah! tahniah.. byk sungguh pengunjung! ^^

diana said...

tahniah..apa rahsia..meh kongsi..akak yang berblog 3 tahun pun baru dapat 800k je..heheh

Farah Waheda Wahid said...

congrats bro... jauh lagi perjalanan saya nak sampai ke 2 juta tu...ahaksss...

Acik Riotaro said...

tahniah2!!

Katak Comel said...

usang2 pn da 2 juta pv..
usang yang hebat ni..
kihkih

Sue-Rya Qistina said...

perghhhh...2 juta tu!
dasat la dik
it's ok dik
biasalah klau kesibukan melanda
akak pun tgh amik mood nak berblogging semula

DIARI FARISHA said...

tahniah

Phat said...

tahniah bro aku nk dpt 100k pun semput hehe

Seneorita Baharin said...

Tahniah abam hairy! ^_____________^

inche hlovate said...

sama2 hery haha

combi said...

untung la ramai reader :D

Kesuma Angsana said...

tahniah yer bro.. mmg blog terbaik ni

Fendy said...

keep it up bro...

Kisah Si Dairy said...

xpe..keje didahulukan..ade mase update blog ye..jgn sampai blog bersarang tak jumpa pintu masuk kang..hehe

Dianaa said...

aishh! tergantung ni. tapi apa? nak tahu juga

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, 2 juta. tahniah tahniah. tapi, kenape ade "tapi" tu?

Fiqa Nsz said...

Tapi...haha tahniah ye hery. Fiqa baru 40 k je kuang kuang kuang.

Nao Mei said...

tahniah dik...:)


hebat eh....

S.K.A said...

hebat blog ni..thniah bro hazwan =)

Cik Nur™ said...

tapi kenapa...?
tahniah hairy.. :)
mmg terbaiklah...
Nur sejuta pun belum..huhu

Yana Sakura said...

wah!! dh 2 juta..tahniah abg hery :D

<--duk merangkak ag..hehe..xpe2..ktorg paham..

#mohon abeskan ayat anda..hehe..tapi apa? tapi bila? ehh..apakah?

Hazmin Hamudin said...

hebat dah tu.. Semoga lebih berjaya.

Remy hazza said...

tahniah hairy.....
memang tarbaik....... dlm 2 juta tu 10% abg remy kut....he3......

shasha yacob said...

wah tuah dah mai dah dah mai dah. tahniah HH, aku baru nak nak setad aktip semula nih

Cik Fie said...

cantik nombor tu ! tahniah ;)