Friday, January 30, 2015

YONGTAUFU FOOD REPUBLIK ONE UTAMA

YONGTAUFU | ONE UTAMA SHOPPING CENTRE 

Kalau rasa mengidam nak makan Yongtaufu tapi tak tahu dekat mana nak makan meh sini nak rekemen yongtaufu sedap dekat One Utama.


Sebenarnya bukan dekat One Utama saja tapi dekat mana-mana shopping mall yang ada food republik ni mesti ada yongtaufu ni juga so korang boleh lah try.

Yongtaufu ni sama saja yang buat dia sedap adalah kuah dia yea.Yeala bahan mentah dia 100% sama korang celup ja dalam air panas dah siap .hahaha..

Kuah lah yang main peranan untuk yongtaufu ni kan. Sambil makan sambil review makan okeh juga ada entry.

Susah nak online sekarang sebab lappy buat hal pulokkk ni pong guna hengpong ja..

Terima kasih sudi baca..😎

IG:@hazwanhairy 





5 comments:

Nao Mei said...

Cik akak pun guna phone je..kiki

Hafiz Hafizol said...

aku makan yong tau fu pasar malam aje.. hehe

Diana Rashid said...

betul..kuah dia la yang main peranan nya ...

Eka Tikah said...

fav kite Yongtaufu ni. tapi knp jauh sgt :((((

NJihe.am said...

Wah, feveret la yong tau foo ni. Berbaloi kalau makan ramai-ramai.

http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html?m=1