Friday, January 2, 2015

OUTING BFF BOWLING


PENANG 

Sebelum memulakan entry nak wish lagi selamat tahun baru 2015 to all followers blog hazwanhairy.com ni terima kasih sudi jengah santai dekat blog.

Untuk entry pertama januari 2015 ni hope boleh buat ak semangat tuk hupdate blog sepanjang tahun 2015 ni lah yea.Before tahun baru sempat balik Penang dan lepak-lepak dengan kawan baik.

Kawan sekepala lah kiranya sahabat yang blh kita kongsi cerita sesama gembira mahupun sedih.Diorang lah kawan yang ada bersama ketika kepulangan ku ke kampung. Ko rasa? Jauh sgt lah di perantauan hahaha..

Weols pilih main boling ea tuk outing kali ni .Baru lah boleh lepas tension sikit bila fight ramai-ramai ni bersaing satu sama lain sp paling hebat! Haha

Megamall Penang lah tempat boling yang ada dekat pun.Sunyi sepi okeh tempat tu dan anda akan rasa ketika berada di luar negara tau sebabnya tempat lepak indon2,nepal dan seangkatan..Pihak berkenaan sila buat serbuan di situ hahaha..

Main 2game dan 2pasukan so masing-masing akan bkrjasama well klo berpasukan baru blh tambah silaturahim gituh kan.

Mata yang terkumpul setelah 2 game sila lihat gambar di bawah ..hihi
Sekian saja bebelan untuk kali ni lifestyle katako! 


5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Selamat Tahun Baru 2015 HH, lama betul akak tak singgah ke mari...rindu pulak... #ehh... ha ha ha

Diana Rashid said...

lama akak tak mai blog ni..selamat tahun baru..
seronok jumpa kawan2 lama ni..
lagi2 bila semua dah ada kerja..
boleh la sekali sekala jumpa suruh depa belanja..hahahah

Etuza Etuza said...

Wan klik ya...http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html sempena maulidur rasul klik ni ya..salam maulidur rasul

CikAnie said...

salam kenalan
#3000
http://www.coretanhatiibu.com

Sally Samsaiman said...

Happy new year hery!

lama aihhh tak sampai sini..hahahaha