Thursday, January 8, 2015

INSTANT SHAWL NEELOFA

INSTANT SHAWL NEELOFA 



Hari ni nak review satu produk shawl yang teramat popular yang di ilhamkan oleh neelofa iaitu Instant Shawl Neelofa.Shawl yang mendapat sambutan yang menggalakkan oleh kakak-kakak,makcik-makcik,dan semua golongan wanita yang berhijab. 

Instant shawl yang sangat simple untuk memakainya dengan pelbagai warna yang sesuai untuk di gayakan oleh pengaya shawl..

Untuk dapatkan instant shawl Neelofa ni korang boleh ikuti:
Instagram : @penelope_store
Facebook : penelope store

Harga yang di tawarkan adalah serendah Rm37 sehelai. Jadi apa tunggu lagi boleh segera dapatkan untuk koleksi terbaru anda semua ..




Review produk Free
Instagram: @hazwanhairy
Email: hazwan943@yahoo.com.my

5 comments:

Nadia Johari said...

cantik shawl die..usha gak..tapi mahalnya..hahaa

Nao Mei said...

Cantik lah dik..

Diana Rashid said...

selalu jugak cuci mata kt ig tu..hehehe

Mastura Hj Ahmad mastura said...

wah cantik..tak sabar nak jengah your insta.

jom jenguk blog i :

iniblogcikmas.blogspot.com

tq dear

insta said...

Its nice and colorful choice... i like it especially the fall.