Thursday, January 22, 2015

ASAM PEDAS GEROBOK DANGA

ASAM PEDAS GEROBOK DANGA | ASAM PEDAS JOHOR

Ini bukan resepi asam pedas tau tapi nak review sikit asam pedas di kawasan Damansara Damai ni. Jika korang yang berdekatan dengan Damansara Damai boleh lah cuba asam pedas asli dari Johor ni.


Lokasi Asam Pedas Gerobok Cafe ni satu bangunam Season Square so kalau uols dari shell mcd cuma jalan kedepan sikit korang akan nampak kedai ni tepi jalan hujung sekali.Senang sangat nak cari ok.

Asam pedas ni memang terbaik tau kalau makan sekali pasti akan datang makan lagi xyah jauh-jauh dah nak cari asam pedas sedap.Harga pun sangat berpatutan.

Asam pedas ikan kembung,ikan pari,kepala ikan merah kami dah cuba memang sedap!! 

Kalau datang area sini roger lah kita p makan sekali okeh hahaha..


Ni jalah entry untuk kali ni yang boleh di kongsi lagipun update dengan hp ja uols so xblh lah nk panjang sangat sekadar untuk berkongsi cerita saja..



6 comments:

Kakcik Nur said...

Resepi asam pedas ni selalunya sama je, tapi lain orang lain pulak rasa asam pedas yang dimasaknya...mungkinkah ada resepi rahsia? :)

sYiRa LoKMaN said...

mama syira suka makan asam pedas !

Eka Tikah said...

wah asam pedas. hehe

Norizan J said...

Tak minat sangat asam pedas hehe.. belum jumpa yang rasanya betul² melekat terangkat kot hehe..

IbuNoey said...

singgah sini..

husband IbuNoey suka la ni kalau asam pedas sebab dia orang Johor.

Alya Irdina said...

mmg best asam pedas dia! mabeless.. boleh dikatakan pelanggan tetap cafe nih.. thumbs up!