Wednesday, July 17, 2013

KAD RAYA HAZWAN HAIRY UNTUK BLOGGER


Hari ni sempat curi-curi masa sekejap nak menaip entry ni. Untuk entry ni simple ja just nak alamat korang untuk aku pos kad raya aku.. Bagi korang yang selalu komen dekat entry aku ni sila tinggalkan alamat anda dengan segera di SINI


Tak dapat nak detech sapa yang tersenarai dekat MEREKA TERBAIK sebelah kanan dekat sidebar tu.Mereka terbaik tu adalah blogger yang sering komen dekat blog hazwan hairy dot com ni.So dengan masalah yang di hadapi ni aku tak dapat nak pm korang yang setia ngn blog ni

Hope korang yang baca entry ni PM aku ea aku nk send kd raya kat korang.Aku ingat beberapa orang ja nama yang lain tak ingat nama blog korang.

NAMA NI AKU AMIK SEBAB DORNG WISH BIRTHDAY AKU DI BLOG.

mama maszul, kak yanie ( si mata tajam ), kak na omei, kak diana, bro remy, kak KA, boni kacak, bahrain, hafiz hafizol, kak siti rohaida, kak suria , kak Ayu jean, aku penghibur, fatin diana, mira adlia,cik nur, ayut, bunda, eka tikah, shida radzuan, leeza, zuan, tinta lana, zarif, cik cammy lia,potia, nurul farhana zulkefli, fara waheeda, kak haida, nur atikah, nabiela, nusha , cik fie, sally yanty, syazana zain, aima baby comel, shasha yaakup, arol mubin, nurliza abd ghani, mimie njib, niswtul solikah, vea lea,muja, kak mia liana, katak comel, kak mv or sapa-sapa yang nak bertukar kad raya.Yng tak de nama tu sory sbb aku lupa or terlepas tak ingat semua..

ada dua jenis kad raya yea yang 1 design macam yng tahun lepas jadi korang yang tahun lepas dah dapat boleh pilih kad raya 2 ok yang tahun lepas tak dapat lagi korang kad raya 1..PM dekat FB dkt sini susah nak online...--->https://www.facebook.com/hazwanhairy

last send detail hari sabtu ni shaja...Terima ksih kat korang yang sudi support blog aku walaupun aku dh tak sempt nak melwat blog korang..insyallah nanti aku masuk blog korang cari rezeki jp..hehe..

p/s: Oleh sebab ni job aku so aku buat sendiri lah kad raya sendiri..free saja..haha



28 comments:

Fakhruru said...

wow! mnarik buat kad rya sndri! ^^

Cik Nur™ said...

Ehh..ada nama NUr lah...Cik NUr tu nur lah kan..hehehe

nanti Nur PM yea...

diana said...

Ni yang kalut cari duit siang malam ni nak buat apa ha??nak kawen ka??hehehe..nanti akak PM..

AyueJean AJ said...

Thanks Hery....
Ada gak terselit nama akak kan... =D

zaxx said...

wah...teringin..hikhikhik

baby comel said...

terima kasih eh Hery =)

Sheila Eiman said...

wau... kat raya..
selamat hari raya :D
hehehe...

Cik Cammy Lia said...

uiks x sangka nama tersenarai..hehe..thanx hairy..jp lg sy pm ye add yer

Sally Samsaiman said...

dah claim dengan muka tak malunya :P

NAL said...

wah....
untung larh boleh buat sendiri kad raya tu.. :)

Kisah Si Dairy said...

yeay..ade nme sy...

Syuhada Salleh said...

wahh..besnye dpt kad rayaa..

^^eKaTiKaH^^ said...

kite dah wechat hairy hari tu nak kad. hehe. samelah kan? :))

noorhaidaz eyda said...

kak haida tu akk ke? hehehe.. tq hairy... :D

Si Matatajam said...

Wah best la nak dapat kad raya special... Akak dh PM.. Selamat berpuasa Hery

ina said...

wah..nak kad raya drp hh :)

Mrs Velentine said...

awat nama kak MV tak de..huhu..

Mrs Velentine said...

HH...akak komen tadi menguris hati ker..sorry lah

KorN said...

alaa.. nama xdak.. xde la kad raya dari riri tahun ni...

Bahrain Ramlan said...

Done!

Aku Penghibur said...

wahh bestnya dapat kad raya :)

Yana Sakura said...

Nak dua2 bole? heheh

nurshamila said...

nak!!!!!! nak sgt, tp maaflah saya bkn pengomen tegar. tp kan, blog abg ada dlm bloglist saya. boleh la eh? hmm xlepas ka?

nk sgt2. bkn sng nk dpt kad raya, blogger retiss, hensem plak tu *bodek* haha

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....memang terbaik la mekacih atas ingatan tulus ikhlas dr HH ini...:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

posto posto... hehehehe

Farhanana said...

Nama sya ada, thank you hairy :)
nurul farhana zolkeflei

Remy hazza said...

mekasih hairy...... untung dpt print dan buat sendiri kad raya... save budget

Mia Liana said...

wahhh.. cantik kad raya hazwan ni...