Friday, July 19, 2013

RENEW DOMAIN DOT COM


Dalam tak sedar dah cukup setahun aku gunakan domain dot com  sangat cepat masa berlalu sekarang ni. Domain dot com ni aku guna khidmat dari DataKL masa first daftar dulu RM45 tapi sekarang renew cuma RM40 saja.

Korang ada ke yang sama dengan aku guna DataKL? Setakat ni alhamdulillah tiada masalah yang berlaku sejak aku guna khidmat dari DataKL ni sangat berpuas ati dengan dorang. Then feedback dari dorang pun laju juga lah. Yang penting bila aku kol pihak dorang di layan first class siap gelak-gelak lagi itu agak kelakar..hahaha...

Kalau korang yang nak daftar domain tu boleh lah gun khidmat DataKL ni pasti korang kan berpuasa ati . Terus ke link DataKL di ---->http://www.datakl.com/


Btw terima ksih dekat shida aka pemilik blog dunia sebenar shida sebab bantu aku untuk renew domain untuk setahun yang akan datang. Kenapa aku mintak tolong shida? oh biarlah rahsia...hahaha..tq so much again shida...

20 comments:

muja said...

shida memang suka tolong kan,, amazing blogger is just her :D

Nao Mei said...

seronok tengokmorang pakai domain sendiri tau dik...hihi

fyna said...

siap ada rahsia2 gitu ye. fyna pun dah renew. renew awal2. takut jadi macam tahun lepas. ehehe..

Aku Penghibur said...

wahhhhhh dataKl, cm best datakl nie, Datakl x same netkl? murah jgk nie

diana said...

sebab kamu peminat shida..kan?/tak pun shida peminat kamu..ekekek..

Kisah Si Dairy said...

ingat nak jugak guna domain nie...tapi tak tau caranya

Syazana Zainn said...

iols guna belogsepot je hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...betul tu kalau ada domain sendiri n dah setahun mmg kenalah hidupkan semula...:)

hafiz hafizol said...

untonglah domain dot com.. kita dot my je hehehehe

boni kacak said...

aku baru lepas bulan 7 hari tu renew.. hehehe

syamsul said...

DataKL mmg bgs dr segi perkhidmatan. sejak guna xde masalh pn...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pun kena renew juga nanti.. susah tak prosesnya?

MaYa MustWany said...

mas planning bln 8 ni..28.8.2008 genap 5thn..tapi pikir2 balik..nak tarikh ni la..28.8.2018 baru wat dot com.hihihi


shida memang baik orangnya..suka tngok cara dia dlm blogging..tak belagak.

Lime Dotmy said...

femes gak dataKL ni

My recent post : Khasiat Halia - Infografik

Sally Samsaiman said...

nk paoaki dot com gak ahh..dengki :P

NURSHAMILA HASBOLLAH said...

xphm la..apa bnd tu hah? haha nmpk sgt noob

Che Rosliza Che Mat said...

akak guna blogspot jer...

fiezaradzi said...

oo..guna datakl ye.. selamat me'renew' domain.. ehhe

Remy hazza said...

remy setia dgn blogspot...tak reti nak tukar2......

Mia Liana said...

dah setahun dah.... tahniah ya... keep blogging..