Tuesday, July 16, 2013

TEMPAHAN BATANG BURUK SABAH | POPIA NESTUM

Tempahan batang buruk sabah atau Popia Nestum untuk raya telah pun dibuka oleh IH Empayar . IH empayar ni produk makanan homemade yang menerima tempahan bila-bila masa sahaja dan juga hari Raya.  


Kepada korang yang berminat nak buat tempahan Batang Buruk Sabah atau Popia Nestum boleh segera dapatkan dari IH Empayar. Tempahan untuk hari raya sudah pun di buka, dengan menawarkan harga yang sangat berpatutan dan rasanya yang sangat menyelerakan asli resepi daripada Sabah.

Boleh hubungi no di bawah..
017-5945084 @ 0129047287 / 03-61507287
link FBIH EMPAYAR

Lokasi pengedar : Sg Buloh / Damansara / Penang ( Bukit Mertajam ) / Kulai / Johor Bahru / Putrajaya  / Sabak Bernam / Sg Petani / Lembah Klang , Terengganu

Harga : Terdapat 3 jenis bekas / Balang
RM 10  , RM20 ,  RM25

Harga Borong : Boleh dirunding dengan no di atas.

Jika ada yang berminat nak jadi pengedar boleh segera hubungi no di atas , komisen untuk pengedar akan di runding dengan order yang di terima.Dapatkan dari pengedar yang SAH ok..


Nota : Batang buruk sabah dihasilkan daripada nestum bukan macam batang buruk yang biasa tu ea ramai yang tersilap dengan ini..





41 comments:

Aku Penghibur said...

wahh serius ??/ murah tu

noorhaidaz eyda said...

benda ni mmg sedapppp....

Nao Mei said...

Cik akak datang nak jemput Join GA cik akak...


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

Vee Lea said...

Ehh, mummy pun slalu buat benda ni. Kadang2 batang buruk yang guna kacang hijau. Kikikiki.

Vee Lea said...

Ehh, mummy pun slalu buat benda ni. Kadang2 batang buruk yang guna kacang hijau. Kikikiki.

AyueJean AJ said...

Sedap tu..
Murah pulak..

Ahmad Zarif said...

yup, aku penah rasa. lain sikit dari kita punya

Nick Nashram said...

batang buruk ni makanan time tengok movie masa kat umah sewa dulu :)

Norliza Ab Ghani said...

popia batang buruk sabah..cemane goman ea??

Fiqa Nsz said...

Pos laju free boleh tak utk fiqa? Hehe
Btw, nt bg la link entri 25 random about me tu. Nk baca^^

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah dah dekat nak raya la ...kuih-muih dah mula dijual yer...;)

aku eryati said...

kegemaran sy juga

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow berniaga....

Remy hazza said...

nice hairy....rege yg berpatutan...... kalau sedap...tak kisah sangat rege...janji puas dimakan.....

Berita Kaki said...

whoa3...cool nieh ..haha..bak suap aku sikit

Cik Nur™ said...

tempahan untuk raya sudah di buka...
wahhh.... :)

Yana Sakura said...

yup..sedapp woo.. dulu ade gak kwn jual tp mahal..nie seyes murah woo..terbaik dr ladang ehh..dari kilang homemade..hihi..

#abg hery blnja sebalang...ekeke :p

boni kacak said...

boleh mula tempah bersempena hari raya ni..hehe

Budak Kampung said...

xnk beli nk free dri HH boleh?

Kisah Si Dairy said...

sedapnya batang buruk nie...

MaYa MustWany said...

xprnh rasa lagi btg bruk ni

bai baizura said...

oh x sbr nak raye. kikiki

Syazana Zainn said...

uiii sedapnya!
setiap kali raya mesti makan ni
:D

Bahrain Ramlan said...

Tak berapa suka sangat ngan batang buruk..suka kuih semprit...hahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

nak dekat bulan puasa nie, mesti banyak tempahan. hihi. kite kurang suke kuih nie

Sue-Rya Qistina said...

kuih batang buruk tu fav si kakak. kat melaka mmg bnyk :D

Mrs Velentine said...

WAH SEDAP2...JAUH TUE DR SABAH

Mrs Velentine said...

WAH SEDAP2...JAUH TUE DR SABAH

inche hlovate said...

sedap2..sebab tu tiap2 raya kami buat sendri..teruskan usha okay!

ayut said...

lama tak jenguk hery..huhuhu...kesiukan keje baru :) batang buruk pakai nestum?ada jugak meh?kuih bru ni...

Si Matatajam said...

Bulan posa nnt mesti banyak tempahan ni

Tinta Lana said...

Salam.

One of my favourite..
Yg biasa buat dari kcg ijau kan.. :)

trah zain said...

dah dekat nak ghaye dah,,,
asyikkkk (^___^)

Dianaa said...

negeri Terengganu tersenarai, hihi :D

Mas Zull said...

assalamualaikum hazan hairy...nampak sedap jer tu...;)

Cik Nur™ said...

perghh..tempahan dah dibuka ehh...
wahh...xsabar nak puasa.. :)

baby comel said...

batang buruk sabah? tak pernah makan =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

WOW.... MENARIK.

Cik Fie said...

wah . sedapnya :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

batang buruk favourite den..

Mia Liana said...

memang suka dengan batang buruk ni... namanya je buruk tapi takde lah buruk...