Monday, February 12, 2018

KILANG JAHIT KURTA BORONG 2018

JAHITIT BORONG KURTA | KEDAI JAHIT BORONG KURTA | JAHIT PUKAL KURTA | KURTA RAYA


Untuk entry hari ni kami nak review dekat hampa ssemua yang sedang mencari kilang atau kedai menjahit kurta secara borong. Kurta memang popular sekarang ni, kalau kita tengok dekat mana mana instagram atau facebook terlalu banyak lambakan design kurta.So sekarang ni kepada yang berminat nak buat kurta sendiri boleh terus mencuba.


Kos yang diperlukan tidak lah mahal mana cuma serendah RM500 dah boleh hasilkan kurta jenama sendiri atau design sendiri , ia bergantung pada design dari pihak anda dan juga jenis kain yang nak di gunakan.

Kalau kain memang terlalu banyak jenis jangan salah pilih cukup lah.Kalau nak buat kurta atau jenama sendiri ni kalau boleh pilih kain yang berkualiti.Sebab baru nak mecuba jadi kualiti tu sangat penting untuk memberi kepuasan kepada pelanggan.

Kepada yang berminat nak dapatkan sebut harga jahit kurta secara borong atau pukal  boleh berhubung dengan butiran di bawah.


IH CUBE ENTERPRISE:
Whatapps : 017-5945084 / 0146144789
Email : ihcube.ent@gmail.com
Lokasi : Season Square ,Damansara Damai 
( set masa untuk berjumpadan bincang )

Min order : 

Jenis kain yang di sediakan seperti :
- Jappanese cotton
- Italian cotton
- Cotton crepe
- English Cotton
- Nilon cotton

Semua jenis cotton ni memang popular untuk buat kurta.Boleh lah pergi survey sendiri kalau nak lebih kepastin .Harga Kalau hampa ada jenis kain sendiri boleh bagitau  mereka.
Berminat nak jadi dropship kurta boleh tekan link di bawah :

Kurta teluk belanga slim fit 

INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

No comments: