Wednesday, August 2, 2017

FONDANT CUPCAKES | 14 GAMBAR CUPCAKES FONDANT YANG SANGAT AWESOME

FONDANT CUPCAKES | CUPCAKES FONDANT MURAH 

Entry hari ni kami nak promote sikit fondant cupcakes yang awesome ni untuk hampa semua yang tercari cari dekat mana nak buat tempahan cupcakes fondant yang sangat sangat lawa dan sangat murah. Sesuai untuk sebarang majlis dan yang paling penting boleh buat ikut tema apa yang hampa nak.. Dengar kata segala jenis bentuk fondant boleh buat tau hampa cuma bagitau benda apa nak letak ja.
tema dia tailor..sangat teruja wehhh....

Ada berpuluh puluh contoh fondant cupcakes yang depa dah buat tempahan dari customer.Kalau hampa berminat nak tengok boleh terus pegi ig madyloncupcakes.


selit birthday sekali alang alang

beli untuk makan makan..sedappp

Perisa pulak yang kami tau lah ada beberapa jenis perisa yang hampa boleh cuba contoh pilihan seperti vanilla,red velvet , chocolate ini untuk cupcakes jenis fondant. Kalau tak mau fondant cuma nak yang biasa ada juga tau hampa boleh tengok dekat instagram terus.

Sempat 'curi' beberapa keping contoh tema yang sangat sangat menarik perhatian aku.Sebenarnya semua lah lawaa kalau nak letak semua gambar mau berat blog kami nanti..hahaha













Apamacam tergugat nak feeling feeling ada cupcakes cantik macam ni tak untuk diri sendiri? kalau tuk diri sendiri boleh order sendiri..haha..Nak tunggu kawan kawan kau bagi tak tau bila boleh dapat kan so demi kepuasan diri sendiri apa kata hampa p order dan buat tema sendiri..

Instagram ----> madyloncupcake

Sangat sangat teruju dengan hasil yang depa buat! Kreatif sunggoh! Semoga bisnes kalian makin maju jaya...Nanti kami nak oder lah untuk suprise..

Dah baca? p share lekas..



INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

3 comments:

MaMa Chantique said...

Kalau dah gini gayabpunya cupcakes...comel sungguh...sayang pulak nak di makan...hihi

Siti Rohaida Yusof said...

comelnya...kreatif betul diorang ni kan

~ Kisahsidairy~

Kak Mahh said...

Cantik
Sayang nak makan